Mogelijk hogere hypotheek in 2020

Mogelijk hogere hypotheek in 2020 Wie dit jaar uitrekent hoe hoog een eventuele hypotheek zou zijn op basis van het eigen inkomen, moet rekening houden met veranderingen in 2020. Weliswaar kan een eventueel tweede inkomen meer meetellen, maar alleen als het inkomen in totaal stijgt.

Grens NHG naar 310 duizend euro

Grens NHG naar 310 duizend euro De almaar stijgende huizenprijzen rekken de kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) steeds verder op: per 1 januari gaat deze van 290 duizend euro naar 310 duizend euro of 328 duizend voor een woning met energiebesparende oplossingen.

Online huizenzoektocht: zo pak je het aan

Online huizenzoektocht: zo pak je het aan Als je van plan bent een huis te gaan kopen dan kunnen wij met zekerheid zeggen dat je zoektocht op maar één plek begint: het internet. Maar waar moet je nou precies op letten als je online huizen bekijkt? Wij helpen je op weg.
Anoniem
8

Inzicht in bezichtiginen. Hoe wordt een lead afgehandeld, hoe is de nazorg voor bezichtigers, worden ze gebeld?

Shirley Willems
9

We zijn goed en snel geholpen en ze zijn goed (telefonisch) bereikbaar en duidelijk. Mooie presentatie van ons huis. Ook zeker complimenten voor de goede fotograaf Jan Krijbolder.

Verkoper van Boterbloemstraat 39
8

hoge deskundigheid, vriendelijk in contact, snelle verkoop!, goed advies voor verkoopstrategie, prettige samenwerking

Lees meer
Terug
Recent bekeken