Starter op weg helpen: tonnetje schenken

Starters op de woningmarkt hebben het niet gemakkelijk. Tegenwoordig is alleen het aankoopbedrag van een woning te financieren. Alle bijkomende kosten moeten echt uit eigen zak komen en dat zijn geen kleine bedragen. Schenken kan dan hulp bieden.

5x planten die zelfs jou overleven

Bijna niets verhelpt die aanstormende winterdepressie zo goed als een urban jungle thuis om je heen te creëren. Want als je niet kan overwinteren op het groene Bali, dan Bali maar in huis halen. Maar wat als je, zoals velen vast bekend klinkt, over het algemeen je groene vrienden na gemiddeld een paar weken steeds weer in de groene container moet gooien? Dan zijn dit de planten die zelfs jou zullen overleven.

Maak je huis klaar voor de herfst & winter

De herfst heeft officieel zijn intrede gemaakt: kou, wind en regen teisteren niet alleen onszelf, maar ook woningen hebben het zwaarder te verduren met deze omstandigheden. Dit is het moment om eens goed alles na te lopen thuis en je huis voor te bereiden op wat de herfst en winter nog verder zal brengen. Wij geven je een aantal tips waar op te letten.
Terug
Recent bekeken