Koopkracht profiteert niet van groeiende economie

Hoewel de economie aardig op stoom ligt, de werkeloosheid ongekend laag is, er nog amper huizen te koop staan en de spullen de winkels uitvliegen, lijkt het met onze koopkracht nog niet zo vlotjes te gaan. Iets om rekening mee te houden.

Vakantie voorbij? Tijd voor huizenjacht

Tijdens de vakantie is er voor veel mensen niks leukers dan ‘huisjes’ bekijken, verwonderd zijn over de vaak lage prijzen en vervolgens dromen over een nieuw stekkie. Wie die zin de kop niet kan indrukken, kan hier lekker doorgaan met huizen kijken.

Starterslening nadert einde

Om starters op de woningmarkt nét dat extra duwtje te geven, is de starterslening ontwikkelt: een extra lening om de kosten van aankoop te kunnen dekken. Per 1 januari 2017 eindigt deze, terwijl net nu steeds meer jongeren thuis blijven wonen.
Dhr. van Marsbergen
9

Het contact met de makelaar en medewerkers was dik voor mekaar. Ik ben naar alle tevredenheid bijgestaan met de verkoop van mijn woning.

Verkoper van Reigersbek 126
9

Uitstekende service en alle medewerkers zijn goed bereikbaar en op de hoogte van de ontwikkelingen van de verkoop. Prettige omgang en goede samenwerking.

Verkoper van Eeuwselstraat 2
8

Onze woning heeft langer te koop gestaan dan verwacht, maar makelaar bleef er moeite voor doen en was ook altijd goed bereikbaar. Woning naar tevredenheid verkocht en zeker met dank aan makelaar.

Lees meer
Terug
Recent bekeken