Sociale buurt? Minder inbraak!

Sociale buurt? Minder inbraak! Uit een omvangrijk CBS-onderzoek blijkt dat inbrekers zich vooral concentreren op duurdere woningen en wijken waarin deze dure woningen liggen. Buurten waar de sociale betrokkenheid hoog is, worden door inbrekers gemeden.

Starter op weg helpen: tonnetje schenken

Starter op weg helpen: tonnetje schenken Starters op de woningmarkt hebben het niet gemakkelijk. Tegenwoordig is alleen het aankoopbedrag van een woning te financieren. Alle bijkomende kosten moeten echt uit eigen zak komen en dat zijn geen kleine bedragen. Schenken kan dan hulp bieden.

5x planten die zelfs jou overleven

5x planten die zelfs jou overleven Bijna niets verhelpt die aanstormende winterdepressie zo goed als een urban jungle thuis om je heen te creëren. Want als je niet kan overwinteren op het groene Bali, dan Bali maar in huis halen. Maar wat als je, zoals velen vast bekend klinkt, over het algemeen je groene vrienden na gemiddeld een paar weken steeds weer in de groene container moet gooien? Dan zijn dit de planten die zelfs jou zullen overleven.
Breman
8

goed en prettig overleg met deze makelaar

Herr
9

Zowel in het aankoopproces van onze woning als de verkoop van onze huidige woning zeer tevreden over de begeleiding.

Wim Flohr
8

Professionaliteit straalt uit; vertrouwen in de klant is een goede zaak. Communicatie is goed, vriendelijk, zakelijk en vooruitziend.

Lees meer
Terug
Recent bekeken