Links

Bij het aan- of verkopen van een woning komen veel zaken kijken. Het is daarom begrijpelijk dat u hiervoor een makelaar wenst in te schakelen. Onze Garantiemakelaars zijn verspreid door heel Nederland. Ben je op zoek naar een makelaar bij jou in de buurt? Wij helpen je graag op weg.

Makelaar in Haarlem

Wil je een woning aan- of verkopen in Haarlem of omstreken? Hamer en Ran is de makelaar in Haarlem.

Makelaar in Hilversum

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hilversum of omstreken, ben je bij Hillen Makelaardij aan het juiste adres. Hillen Makelaardij is een aangesloten NVM Makelaar en adviseert je graag.

Makelaar in Zwolle

Hoe kies je de beste makelaar in Zwolle? Keizer Garantiemakelaars Zwolle is de makelaar waar je wezen moet. Het ervaren team helpt je graag bij de aan- of verkoop van je woning.

Makelaar in Groningen

Op zoek naar een makelaar in Groningen? Het enthousiaste team van Markant Groningen helpt je graag. Ongeacht of je een woning wilt aan- of verkopen.

Makelaar in Tilburg

Een makelaar in Tilburg vinden kan nog lastig zijn. Naber is de aangesloten Garantiemakelaar voor Tilburg en omstreken. Ben je nog op zoek naar een geschikte makelaar? Kies dan voor Naber.

Makelaar in Den Haag

Naast Burger van Leeuwen kun je als je op zoek bent naar een makelaar in Den Haag terecht bij Plink. Het ervaren team kent de lokale woningmarkt als geen ander. Wil je een woning aan- of verkopen in de omgeving van Den Haag? Kies dan voor Plink.

Makelaar in Hoorn

Een woning aan- of verkopen doe je met Pronk van der Wal. Pronk van der Wal is namelijk de makelaar in Hoorn en omstreken.

Makelaar in Arnhem

De beste makelaar in Arnhem en omstreken is Van Ek. Van Ek is een Garantiemakelaar en aangesloten bij de NVM. Dankzij de jarenlange ervaring kennen zij de lokale woningmarkt van Arnhem als geen ander.

Dhr. van Marsbergen
9

Het contact met de makelaar en medewerkers was dik voor mekaar. Ik ben naar alle tevredenheid bijgestaan met de verkoop van mijn woning.

Verkoper van Reigersbek 126
9

Uitstekende service en alle medewerkers zijn goed bereikbaar en op de hoogte van de ontwikkelingen van de verkoop. Prettige omgang en goede samenwerking.

Verkoper van Eeuwselstraat 2
8

Onze woning heeft langer te koop gestaan dan verwacht, maar makelaar bleef er moeite voor doen en was ook altijd goed bereikbaar. Woning naar tevredenheid verkocht en zeker met dank aan makelaar.

Lees meer
Terug
Recent bekeken