Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Samenwerking als zeer prettig ervaren. Duidelijke uitleg van de te volgen procedures. Goed advies. Komen hun afspraken na.

Anoniem
9

Verstand van zaken en met een goede overtuiging het maximale eruit weten halen. Top.. Zeker aan te bevelen.

Anoniem
9

Betrokken makelaar dacht mee en heeft zaken goed uitgelegd aan en cliënt op leeftijd. Is tot het laatst toe betrokken bij het te verkopen object.

Dhr. Kooijman
8

Contact met makelaar verloopt soepel. Duidelijke uitleg over verloop traject. Duidelijke informatie.

Anoniem
8

Christian Illegems is een kundige makelaar, die de markt in Strijp goed kent en ons goed heeft geadviseerd.

Dhr. Henry van Geffen
10

Goede ervaringen gehad en zou zo weer gebruik maken van deze makelaar! Contact was goed en behulpzaam.

Mevr. Franken
9

Het contact met de makelaar is heel prettig verlopen. Alles was duidelijk en professioneel, met toch een persoonlijke benadering. Ik zou deze makelaar dan ook zeker aanbleven.

Anoniem
7

Contact met de makelaar was duidelijk, vlot, redelijk compact. Mijn huis werd makkelijk verkocht voor goede prijs aan betrouwbare kopers. Foto's maken werd uitbesteed aan professional.

Anoniem
10

Alberti (Christian) heeft uitstekende kennis van de markt in Eindhoven. Zowel aan- als verkoop voor ons uitstekend geregeld, qua proces maar zeer zeker qua economisch resultaat. Telefonisch zeer goed bereikbaar en bovendien een gezellige vent. Een aanrader!

Dhr. Van Buchem
10

Prima contact met de makelaar Christian en de medewerkers van het kantoor. Bij vragen stond men mij correct te woord, afspraken werden stipt nagekomen. Al met al een echte aanrader om met Alberti in zee te gaan.

Anoniem
10

De makelaar voldeed aan onze verwachtingen en was ook zeer deskundig. Het was prettig om met deze makelaar zaken te doen.

Anoniem
10

We zijn compleet ontzorgt door het Alberti team bij de verkoop van onze woning. Daarnaast is de woning verkocht voor een betere prijs als we ooit hadden kunnen denken.

Mevr. Thomassen
8

Alles vlot verlopen, gewoon lekker zakelijk soms iets te vlug ! Altijd iemand bereikbaar, bekend in de omgeving .

Dhr. Biemans
10

Alberti Garantiemakelaars te Eindhoven is een zeer fijne en goede makelaar welke zijn afspraken na komt en waar maakt. Fijne mensen en zeer correct.

Dhr. Verhagen
9

goede en zeer betrouwbare makelaar.. al de tweede keer dat ze ons huis verkopen.. gewoon open en eerlijk een aanrader voor iedereen

Anoniem
9

Van a tot z liep alles gesmeerd.. Perfecte inzicht over verkoop prijs, tijdsduur en afhandeling. Communicatie verliep vlot, telefoon, mail, afspraken. Top! Kortom Alberti Makelaars een aanrader.

Anoniem
9

Christian is goed op de hoogte van de lokale markt en heeft ons goed begeleid. De verkoop is goed verlopen en was snel afgerond.

Anoniem
9

Fijn makelaarskantoor. Goede en duidelijke uitleg. Heel prettig en persoonlijk contact. Snelle verkoop

Dhr. Rob Rebel
8

Makelaar was vriendelijk, deskundig. Goede marktkennis. Presentatie en video prima. Huis was snel verkocht. Min puntje is dat er geen verschil gemaakt tussen wordt tussen een huis wat snel een koper heeft en een waar meer werk aan zit.

Dhr. Casper Schipper
9

Mijn huis is verkocht voor exact de prijs die de makelaar vooraf verwachtte, veel hoger dan ik zelf dacht! Absolute toppers, deze mensen: kundig, snel en een hele goede service! Zou er gelijk weer voor kiezen als ik weer een makelaar nodig heb.

Dhr. Van Herk
9

Professionele begeleiding. Vooraf heldere uitleg over het draaiboek, v.w.b. hetgeen er concreet gaat gebeuren. Ook goed geinformeerd over kosten (o.a.courtage) en wat je er voor terug krijgt en mag verwachten. Wat mij bovenal goed bevallen is, is dat je geen initiele kosten hebt, omdat verhuizen nu eenmaal al een kostbare zaak is. Verrekening heeft pas plaats tijdens de overdracht bij de notaris. Zeer competente en vakkundige foto- en videoreportage in hoge resolutie. De garantie dat je tijdens de hele procedure, eenzijdig het contract met deze Garantie-makelaar kosteloos kunt opzeggen, als je om wat voor reden niet tevreden bent. Een optie overigens, waar ik absoluut geen enkele behoefte aan heb gehad, daar ik absoluut 100 procent tevreden was over de begeleiding, alsmede de gehele gang van zaken!

Dhr. van de Ven
9

Met alle tevredenheid kan ik terugkijken naar de samenwerking met Alberti en mijn makelaar Christian. De rest van het bedrijf heeft mij ook uitstekend geadviseerd en geholpen.

Dhr. Van Hoof
9

Makelaar uit de buurt. Kent daardoor de lokale markt goed. Prettig contact, ook met medewerkers op kantoor. Aanbevolen vraagprijs was goed, niet overvragen, en mede daardoor is de woning snel verkocht.

Anoniem
10

Erg positief. Veel kennis van de omgeving en wist de vraagprijs heel goed te bepalen. Super service.

Mevr. Van Gompel
10

Wij konden altijd met vragen terecht en kregen een duidelijk antwoord. Ook op kantoor was er tijd voor een gesprek. Goed geholpen met het invullen van de energielabel. Vriendelijke mensen. Groet,

Mevr. Carina Orlando
10

De makelaar en zijn collega's waren altijd bereikbaar wat een gerust gevoel geeft. Hebben ons altijd te woord gestaan, direct teruggebeld of gemaild. Vriendelijk en enthousiast maar vooral deskundig. Top!!

Dhr. Blommers
9

De makelaar was heel kundig en heeft ons tijdens de verkop van het huis perfect begeleidt voorlichting was super

Anoniem
8

Onze verkoop is prima verlopen! We hebben een fijn contact met Alberti Makelaars gehad. En ze waren goed bereikbaar!

Peter
9

prima en snelle service. Zaken worden goed opgepakt en er staat een gezellig maar professioneel team.

Joost van Dijck
8

tip: om de snelheid in de voorbereiding te verbeteren zou het handig zijn om een retour enveloppe mee te sturen met het vragen formulier.

Jan van Herk
8

Tot nu toe tevreden over de hele gang van zaken. Acht daardoor de kans groot dat het spoedig tot een verkoopresultaat gaat leiden! Echter, bij verkoop voor een marktconforme prijs, met een klein plusje, ga ik pas echt juichen!!! Greetzz, Jan van Herk.

Emiel Campman
8

Als ik heel kritisch ben zou het afhandelen van de administratie iets vlugger mogen. De afrekening heeft erg lang op zich laten wachten. Ook het contract duurde even. Misschien ben ik ook een beetje ongeduldig geweest. Dit commentaar is bedoelt opbouwende kritiek. Ga verder zo door.

Dhr. van Baardwijk
10

Prima makelaar, duidelijke informatie, gemakkelijk telefonisch bereikbaar en hulpvaardig! Kortom, de prijs/kwaliteit verhouding is perfect.

Irma Kompier
8

Prettig contact kantoor en media.

Anoniem
7

we hebben ons huis in een week verkocht, dus uiteindelijk weinig contact gehad met de makelaar maar dat is natuurlijk logisch

Anoniem
9

Alles liep volgens verwachting. Prettig contact. Ik kan deze makelaar iedereen bijzonder aanbevelen.

Jan-Willem Noordenbos
9

prettig direct contact. Goede presentatie en vlotte afwikkeling.

Joost van Dijck
7

Het zou fijn zijn als in deze survey meerdere antwoorden mogelijk zouden zijn.

Anoniem
9

Ik heb jullie enquete al eerder beantwoord maar er is bij jullie blijkbaar iets mis gegaan! Alberti heeft met Christian een kundige en prettige makelaar in huis die vooral als buurtmakelaar waardevolle kennis inbrengt.

Dhr. Mertens
9

Makelaar kwam goed voorbereid op het eerste gesprek en heeft met zijn aanpak bewezen dat hij zijn vak verstaat. Geen onzin en lage kosten. Zeer aan te bevelen!

Anoniem
9

Als je je huis te koop hebt staan dan duurt 't altijd te lang voor je gevoel maar Alberti heeft het toch snel voor ons verkocht! Ze hebben goede kennis van de buurt en weten de prijzen dus goed. Soms werd er op het laatste minuut een kijker afgebeld en dat was vervelend maar niet hun schuld. Als er een kijker was geweest hadden ze voor mijn gevoel meteen moeten bellen zodat ik wist wanneer ik het huis weer in kon maar dat is het enigste minpunt die ik heb

Anoniem
8

Makelaar heeft snel de verkoop gerealiseerd tegen een goede verkoopprijs; dat was voor ons het belangrijk. Christian kwam soms wel wat gehaast over en het gehele proces bevatte wat slordigheden waardoor we zelf ook alert moesten zijn.

Peter Van Hoof
9

Direct afspraak kunnen maken. Prettig eerste gesprek waarin alles goed uitgelegd werd. Afhandeling daarna prima.

Mevr. van Lieshout
9

Fijne makelaar met verstand van zaken. Een goede service en prima afhandeling. Prettig in de omgang.

Anoniem
9

Duidelijk en realistisch plan, uitgevoerd zoals afgesproken. Goede communicatie, altijd direct antwoord op vragen. Professionele foto's, video en plattegronden.

Anoniem
9

Contact verliep goed, goed bereikbaar. Snel gehandeld en goede strategie. Weet goed wat de waarde is van mijn appartement. Goed gepresenteerd.

Dhr. Frank Goossens
9

Top makelaar. Van begin tot eind verliep alles volgens planning en daarbij goede en heldere informatie. Ook op vragen tussendoor altijd een helder antwoord. Zeer tevreden.

Mevr. Ruimerman - Pietersen
10

Alberti is een super makelaar. Zakelijk en gedegen zaak van kennis. De service en begeleiding is super. Zoek je een makelaar kies dan voor Alberti. Verstandige keus want je krijgt waar voor je geld.

Dhr. Thijssen
9

prima en vlot geholpen. Deskundige begeleiding vanaf het begin tot bij de notaris. Een mooie presentatie mbv foto's en video.

Anoniem
9

Hallo, We hebben zeer goed contact gehad met de makelaar en alle vragen zijn direct beantwoord. De makelaat heeft meegedacht voor nieuwe woonruimte en gezorgd voor een goede verkoop van ons huis. Christian heeft ons zeer goed geholpen en is erg klant en service gericht.(zelfs altijd bereikbaar) Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Terug
Recent bekeken