Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Mertens
9

Makelaar kwam goed voorbereid op het eerste gesprek en heeft met zijn aanpak bewezen dat hij zijn vak verstaat. Geen onzin en lage kosten. Zeer aan te bevelen!

Anoniem
9

Als je je huis te koop hebt staan dan duurt 't altijd te lang voor je gevoel maar Alberti heeft het toch snel voor ons verkocht! Ze hebben goede kennis van de buurt en weten de prijzen dus goed. Soms werd er op het laatste minuut een kijker afgebeld en dat was vervelend maar niet hun schuld. Als er een kijker was geweest hadden ze voor mijn gevoel meteen moeten bellen zodat ik wist wanneer ik het huis weer in kon maar dat is het enigste minpunt die ik heb

Anoniem
8

Makelaar heeft snel de verkoop gerealiseerd tegen een goede verkoopprijs; dat was voor ons het belangrijk. Christian kwam soms wel wat gehaast over en het gehele proces bevatte wat slordigheden waardoor we zelf ook alert moesten zijn.

Peter Van Hoof
9

Direct afspraak kunnen maken. Prettig eerste gesprek waarin alles goed uitgelegd werd. Afhandeling daarna prima.

Mevr. van Lieshout
9

Fijne makelaar met verstand van zaken. Een goede service en prima afhandeling. Prettig in de omgang.

Anoniem
9

Duidelijk en realistisch plan, uitgevoerd zoals afgesproken. Goede communicatie, altijd direct antwoord op vragen. Professionele foto's, video en plattegronden.

Anoniem
9

Contact verliep goed, goed bereikbaar. Snel gehandeld en goede strategie. Weet goed wat de waarde is van mijn appartement. Goed gepresenteerd.

Dhr. Frank Goossens
9

Top makelaar. Van begin tot eind verliep alles volgens planning en daarbij goede en heldere informatie. Ook op vragen tussendoor altijd een helder antwoord. Zeer tevreden.

Mevr. Ruimerman - Pietersen
10

Alberti is een super makelaar. Zakelijk en gedegen zaak van kennis. De service en begeleiding is super. Zoek je een makelaar kies dan voor Alberti. Verstandige keus want je krijgt waar voor je geld.

Dhr. Thijssen
9

prima en vlot geholpen. Deskundige begeleiding vanaf het begin tot bij de notaris. Een mooie presentatie mbv foto's en video.

Anoniem
9

Hallo, We hebben zeer goed contact gehad met de makelaar en alle vragen zijn direct beantwoord. De makelaat heeft meegedacht voor nieuwe woonruimte en gezorgd voor een goede verkoop van ons huis. Christian heeft ons zeer goed geholpen en is erg klant en service gericht.(zelfs altijd bereikbaar) Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Eva Klomp
8

Vriendelijke en snelle service!

Sander Krijnen
9

Eerlijk en oprecht.

Linda Timmermans
8

Vanaf onze eerste ontmoeting met Christian voelde wij ons erg op ons gemak. Het vertrouwen en de eerlijkheid van hem sprak ons erg aan.

de Louw
10

Het verloopt tot nu toe soepel, ik had verwacht dat ons huis er maandag ochtend op zou staan maar was pas in de avond dat was een beetje teleurstellend. maar eenmaal erop al 3 kijkers!!!! Dus hopelijk beloofd dat wat. verder had ik al verwacht dat er een te koop bord in de tuin zou staan en dat de sleutel al gehaald zou zijn maar dat is nog niet gebeurd mvg lorraone

Dhr. P.F.M. van Dijk
10

De makelaar (Christian) is ter zake kundig en goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de huizenmarkt en meer specifiek in de betreffende buurt. In een prettige sfeer is alles bespreekbaar totdat er volledige duidelijkheid is. Ook worden de gemaakte afspraken correct nagekomen. Al met al een prima keuze !

Joris Smeur
7

Gewoon prima!

Anoniem
8

Alberti doet alles om jou een goede service te verlenen. Wij kunnen Alberti aanbevelen. Wij worden altijd op de hoogte gehouden als er een koper was. Foto's van woning worden professioneel gemaakt en men geeft goed advies hoe je huis sneller kunt verkopen

Jacqueline van Kleef
9

Wij vonden bij het eerste contact dat we veel en duidelijke informatie kregen over de werkwijze en het hele proces.

Pieter van Lieshout
10

Christian Illegems is bij uitstek de meest enthousiaste makelaar die ik ken, hij gaat voor je door het vuur en probeert er alles aan te doen om het zo duidelijk mogelijk over te brengen. Staat dag en nacht voor je klaar bij vragen. Open en eerlijk met ook de kennis van zaken. Top makelaar!!!! Mvg P v Lieshout,

Cees Mertens
8

Het "product", het te verkopen huis, staat centraal in het gesprek.

Joke Ruimerman-Pietersen
10

Tot heden ben ik zeer tevreden over het verloop.

Johan Bossong
8

Is natuurlijk nog wel pril, maar tot nu toe zijn de voorbereidingen prima verlopen. Goed contact. Veel,vertrouwen in de samenwerking.

Anoniem
10

Prima makelaar! Alles soepel en vlot verlopen. Ik zou deze makelaar zeker aanraden.

Anoniem
9

Het is prima gegaan, we hebben zelf weinig hoeven te doen, en het was razendsnel verkocht, Ik beveel iedereen deze makelaar aan.

Frans Vijgen
9

Plezierige en zorgvuldige samenwerking en service!

Dhr. louis boogers
10

vriendelijke mensen. duidelijke taal. ze staan dag en nacht voor je klaar. in een woord super. wij raden iedereen die zijn huis wil gaan verkopen , zeer zeker Alberti aan.

Van der Sommen
8

Makelaar komt vertrouwd over en legt alles duidelijk en begrijpelijk uit.

Frank Goossens
10

Goed gevoel bij de gedane aankoop. Prettig en eerlijk intakegesprek. Duidelijke voorlichting en snelle en heldere communicatie.

Anoniem
10

We zijn uiterst tevreden over de samenwerking met Alberti Garantiemakelaars. Het gehele traject van het begin tot het einde hebben we als uiterst prettig ervaren. Een zeer deskundige, open, transparante en vakkundige makelaar. Wij zouden Alberti Garantiemakelaars zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede verkoopmakelaar.

Theo Sloots
9

Fijn kontakt met Christian. Voelt goed aan wat de verkoper wil.

Anoniem
10

We zijn met Alberti in zee gegaan omdat wij dachten dat deze veel lokale marktkennis zou hebben. Dat is ook geheel zo gebleken. Het contact verliep vlot en duidelijk en vragen werden meteen op een heldere manier beantwoord. Omdat dit een tweede huis betrof wilde wij hier zo min mogelijk mee bezig zijn. Wij hebben dus geheel zonder zorgen of extra werk ons appartement kunnen verkopen en alles werd keurig geregeld door Alberti Makelaars. Ik zou dus hen ook zeker aanraden wanneer je een professionele makelaar zoekt die verstand van zaken heeft!

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was prettig en verliep goed. Snelle reactie op mail of telefoon. Ongedwongen sfeer.

Wilbert Joosten
8

Tot nu toe zeer tevreden over aanpak van Christian. Heb alle vertrouwen dat mijn huis op de hoogst haalbare wijze verkocht gaat worden.

Harrie Thijssen
9

De presentatie op Funda.nl en Alberti.nl ziet er zeer verzorgd uit. Mooie serie foto's en een leuke videopresentatie. Je kan bij de presentatie goed zien waar je in het huis bent, met behulp van de plattegrond. Alle info is overzichtelijk te raadplegen. Je zou het zo willen kopen.

Marc Overgaag
9

Prima service, direct, transparant, goed pakket

Mevr. Van Dongen
10

Een heel goed contact met de makelaar. Ze nemen echt de tijd voor je. Vriendelijk en deskundig. Duidelijke uitleg over hoe en wat.

Anoniem
9

Alles wat gedaan werd werd besproken, er werd open en eerlijk gecommuniceerd met elkaar. Fijne ervaring raad hem zeker aan

Anoniem
8

Het voorbereidingstraject (foto's, verkooptekst) ging vlot en soepel. De verkoop werd snel rond gemaakt met deskundige begeleiding.

Wilma Boogers
10

super. zeer tevreden

Anoniem
9

Verloop en verkoop van de woning verliep prima. Duidelijk, vakkundig, open en eerlijk en ook nog gezellig. Bedankt voor jullie inzet.

Iris Engelhardt
10

Geheel tevreden over de diensten, het contact en het nakomen van afspraken. Ik zou Alberti makelaars zeker aanraden aan vrienden/ kennissen!

Anoniem
9

Alberti heeft zich laten zien als een zeer deskundige makelaar. Degelijk en passend advies en prettig om mee te werken. Beloften werden waargemaakt en afspraken altijd gehouden. Communicatie vond op regelmatige basis plaats. Ik kan hen dan ook van harte aanbevelen. Als ik dan één kanttekening moet maken, zou het zijn dat kopers zoals wij die compleet onbekend zijn met het proces hier en daar behoeften hadden gehad aan iets meer begeleiding. Wat voor hen dagelijkse kost is is voor ons een twice in a lifetime ervaring. Voor vragen stonden ze echter altijd open en er werd ook altijd actie genomen indien vereist.

Anoniem
9

Zeer professionele hulp, de foto's waren goed gemaakt en ze wist wat ze deed. De begeleiding van mogelijke kopers werd netjes uit handen genomen en na afloop werd er contact met mij gezocht voor een evaluatie. Met de onderhandelingen hebben ze ook erg goed mee gedacht en tips gegeven.

Mevr. Dijks
10

Alberti Garantiemakelaars is een topkantoor! We zijn heel goed geholpen en zeer tevreden. Ons huis was binnen 1,5 week verkocht! Super gedaan!

Peter Van Dijk
9

Ontspannen maar ter zake kundige benadering. Gemaakte afspraken worden ook volledig opgenomen in OVK.

Mark Van Meerendonk
10

Na het intake gesprek wist ik waar ik aan toe was, daarna werd er snel en duidelijk gehandeld, Wat ik kan waarderen en fijn is omdat je de zaken duidelijk hebt

Michel Van de Sande
10

We kennen Christian persoonlijk.dat geeft vertrouwen in een snelle en correcte verkoop.

Anneke Van Dongen
10

Duidelijk gesprek. Er word meegedacht.

Dhr. Rinus van Och
8

gewoon een fijn en goed contact en als er bezichtigingen waren geweest altijd even een belletje hoe het was erg fijn . ook voor vragen en opmerkingen werd goed en fijn naar geluisterd en verholpen .

Terug
Recent bekeken