Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de lokale woningmarkt. Goede begeleiding en correcte afhandeling van alle documenten en processtappen.

Francoise Janssen
8

Geen poespas praatje maar realistisch

Dhr. Erik van Dalen
9

Alles was snel, netjes en correctafgehandeld. Op al mijn vragen kwam binnen snelle tijd een antwoord. Deze makelaar is zijn kosten dubbel en dwars waard.

Anoniem
10

Een super kantoor!! Goed snel en duidelijk!! Contact wat top!! Niets op aan te merken en zeker een aanrader!!

Mevr. Janssen
10

Het contact met de makelaar was zeer goed. Woning op zeer korte termijn verkocht. Makelaar was goed op de hoogte van de markt in en rond Eindhoven.

Monique Donga
9

Christiaan is een hele fijne makelaar. Hij weet waar hij het over heeft. Betrouwbaar.

Doomen
9

Goed gevoel

Anoniem
8

Fijne mensen met verstand van zaken. Goed geholpen en mede door de juiste markt de woning kunnen verkopen boven de vraagprijs : iedereen blij :-)

Van der Beek
9

Profesioneel

Lieke Dijks
8

Goede makelaar met kennis van zaken!

Anoniem
9

zeer goede voorbereiding bij intakegesprek

Mevr. Gerdien Ilmer
10

Meteen bij het eerste contact klikte het met deze makelaar, vanwege de levendige praktische inzet en a la minute deskundige vergelijkingen met de huizenmarkt in de buurt. Communicatie verliep altijd duidelijk en snel.

Anoniem
9

Het contact was persoonlijk. De service was professioneel en alles liep volgens afspraak. Daarnaast is ons huis snel verkocht voor een goede prijs!

Mevr. Janssens
10

Het contact met de mensen van Alberti verliep erg vlot en deskundig. Met al onze vragen konden wij bij hen terecht. Ze waren zelfs bereidt om sommige zaken een paar maal te verduidelijken. Er werd steeds binnen een dag gereageerd en zij hebben ons steeds goed op de hoogte gehouden van elke ontwikkeling. Ook de presentatie en de verkooptechnieken van Alberti waren zeer deskundig en goed verzorgd.

Anoniem
10

Makelaar is goed op de hoogte van de plaatselijke situatie. Eerste gesprek was goed voorbereid. Het belangrijkste was een reele prijsstelling, zodat er geen valse verwachtingen werden gewekt. Aardig makelaarskantoor en goed bereikbaar.

jos de Natris
10

goede en vakkundige uitleg en voorlichting over de verkoop van ons huis en leuke foto en video presentatie

Verheijden
10

zeer tevreden tot nu toe . hopelijk snel verkocht

Jolanda van de Munckhhof
9

Als we vragen hebben en de makelaar niet meteen kunt berijken, wordt je binnen een half uur terug gebeld

John van den Munckhof
8

Snel en goed geholpen, makelaar altijd snel te bereiken

Tom Kloosterboer
8

Duidelijke informatie en nakomen van de gemaakte afspraken.

Lonneke Keuten
10

Het gevoel van vertrouwen en kennis van zaken overheerst. Fijn dat er geluisterd wordt en alles duidelijk besproken wordt. Snelle bereikbaarheid is ook super!

Anoniem
9

Deskundige en eerlijke makelaar. Denkt mee in oplossingen en begeleiden het traject professioneel. Manier van presenteren via foto en film ziet er erg gelikt uit.

harold Deinse
9

Goede service

Anoniem
8

Goede ervaring gehad met de Christian van Alberti Makelaars, hij is zeer kundig en duidelijk geweest in hoe het verkoopproces ging verlopen. Het huis was zeer snel verkocht en op de wijze welke hij op voorhand als voorspeld had. Als verbeterpunt zou ik alleen aan kunnen geven dat de doorlooptijd van opdracht geven tot verkoop en het daadwerkelijk te koop hebben staan van de woning in mijn optiek wat sneller zou kunnen/mogen.

Henk Diepstraten
10

Christian voel aan wat onze wensen zijn

Gerdien Ilmer
10

De makelaar Christian is zeer capabel, kent zijn vak en weet á la minute informatie te geven na onze vragen. Zijn voorstellen hoe de verkoop aan te pakken klinken ons zeer plausibel in de oren en sloot aan bij wat we zelf dachten. Zijn houding is dus zowel vakbekwaam, deskundig als persoonlijk. Hij is altijd bereikbaar voor vragen. Tenslotte gaven we er de voorkeur aan om een makelaar te kiezen die onze buurt kent en daar ook daadwerkelijk al flink wat huizen heeft verkocht.

Derrick R. van Russel
8

Ik heb in he verleden al met Alberti Garantie Makelaars gewerkt en heb dit altijd als plezierig, kundig, goede kennis/netwerk en professioneel ervaren. Dat is ook nu de reden waarom ik weer met jullie in zee te gaan.

Dennis Metz
9

Vlot en kundig contract. Geeft vertrouwen voor het verkoopproces.

van Houtert - Van Heck
9

Tot nu toe alles naar wens.

Anoniem
8

Alberti is voor mij de eerste keuze makelaar voor Philipsdorp Eindhoven. Is zelf in deze wijk gevestigd en kent alle ins en outs.

Anoniem
10

Perfecte afhandeling van alle zaken die bij de verkoop horen met eene goed prijs kwaliteitsverhouding Een dikke 10!!

Hanneke Tops
8

Bevlogen makelaar ! Straalt veel vertrouwen uit.

Anoniem
9

Alberti heeft zeer goede en actuele kennis van de markt en weet hier effectief op ludieke en creatieve wijze op in te spelen. De communicatie was zeer goed, we werden doorlopend op de hoogte gehouden over kandidaten en bezichtigingen. De bezichtigingen zijn zeer soepel verlopen zonder enige tussenkomst van ons. Bedankt Alberti voor een zeer zorgvuldige en vlotte verkoop én afwikkeling van onze woning. Beter had niet gekund!

Anoniem
9

Alleen maar heel positieve ervaringen met deze makelaardij. Met name de presentatie van het huis op funda was erg compleet en professioneel. Op het moment dat de kopers problemen hadden met de kopers van hun huis, stond Alberti ons adequaat bij met hulp en advies.

Anoniem
10

Christian Illegems van Alberti Garantiemakelaars is een zeer vakbekwame makelaar die weet waar hij het over heeft. Hij is zorgt dat hij op de hoogte is van de lokale woningmarkt, heeft ons een goed advies gegeven en het maximale resultaat eruit gehaald. Kortom ben je op zoek naar een goede makelaar, bel Alberti!

Anoniem
10

Het was erg prettig om met Christian zaken te doen. Hij was goed bereikbaar en reageerde snel op de vragen die we hadden.

Anoniem
9

Contact liep vlot en goed. No nonsense makelaar. Alle bezichtigen online plannen. Super makkelijk.

Bluekens
10

We hopen dat de afspraken en de extra mogelijkheden ook uit komen.

Anoniem
10

Het klikte meteen.En we hadden dezelfde gedachte over de verkoopprijs.Kortom voor ons was de samenwerking SUPER .Dus zeer tevreden.

Anoniem
10

Goede verkoper, vlotte babbel, je kan ze met veel vragen bellen. Ze hebben ons ook regelmatig advies gegeven over de aankoop van onze nieuwbouwwoning. Zeker aan te bevelen!

Ingrid Verhoeven
8

We kregen gelijk een goede indruk en is heel makkelijk te berijken als je vragen hebt !!

Bognár
8

Het is fijn werken met Alberti Eindhoven.

Anoniem
9

Enorm goed geholpen door Alberti makelaars. Het appartement was binnen een zeer korte tijd verkocht en de voorwaarde die bij de verkoop gesteld zijn waren boven verwachting.

Anoniem
8

Makelaar gaf bij de kennismaking een heldere onderbouwing voor de vraagprijs. Dit sloot goed aan bij onze verwachtingen. Vraagprijs was ook 'de juiste' voor de markt gezien de snelle verkoop van het appartement voor een goede prijs. De makelaar gaf iedere keer ook snel goede feedback over de gehouden bezichtigingen (dezelfde dag zelfs nog). Een verbeterpunt is dat we zelf om meer informatie over een paar zaken, zoals bijvoorbeeld hoe het systeem van bezichtigingen inplannen werkte, moesten vragen. Gelukkig was de makelaar altijd goed bereikbaar en werden deze zaken bij vraag onmiddellijk goed uitgelegd.

Anoniem
10

Fijne contacten gehad met Christian Illegems van Alberti Makelaars, hij is eerlijk en heeft veel verstand van zakenl; weet waar hij over praat. Verdiept zich in wat er in de buurt verkocht is en wat er te koop staat om zo een goede prijs te kunnen bepalen. Wij zijn hem erg dankbaar voor der verkoopt van onze woning zodat we ons kunnen richten op een toekomst in een mooi huis. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen!

Bert van Baardwijk
9

Vertrouwelijk en mooie presentatie.....

Anoniem
8

Alberti Makelaars gaf blijk van een uitstekende bekendheid met de plaatselijke situatie. Er werd efficiënt en snel gecommuniceerd. Er werd een duidelijk plan van aanpak opgesteld dat goed werd begeleid. Samengevat: uitstekende en complete dienstverlening voor een redelijk tarief.

Anoniem
9

Ik kan Alberti Garantiemakelaars echt aanbevelen. Ze leverden een deskundige en energieke aanpak, gaven goed advies, meedenkend met mijn wensen. Ik had echt het vertrouwen dat mijn verkoop, en daarna ook de koop van ons nieuwe huis, bij hen in goede handen lag!

Arianne Stroeks
7

Te vroeg on echt te oordelen. Vooralsnog prima Doorslaggevend voor mijn keuze eas dat julliende autoriteit zijn in t philipsdorp. Ook fijn dat er geen hoge opstartkosten zijn

Anoniem
9

Wij hebben een hele goede ervaring met Alberti Makelaars. De samenwerking was goed. Heldere en duidelijke uitleg wbt procedure verkoop woning van makelaar en veel deskundigheid en kennis betreft lokale woningmarkt. Daarnaast de woning voor een goede prijs en snel verkocht.

Terug
Recent bekeken