De Kwekerij

De Heurne, 7255 CL, Hengelo
€ 149.000,- v.o.n.

Beschrijving

De nieuw te bouwen woonwijk De Kwekerij bevindt zich direct ten noorden van de dorpskern van Hengelo (gld). Aan de noord- en oostzijde van De Kwekerij loop je straks zo het weidse landschap in, omzoomd door de Hiddinkdijk met haar fraaie boerderijen en de lommerrijke Regelinklaan. Het landgoed ‘De Regelink’ is bijna een buur.

Iedere inwoner van Hengelo weet De Kwekerij te vinden. Het in oorsprong groene karakter van het gebied krijgt ook in de ernaar vernoemde woonwijk gestalte door de groene begeleiding van de Noord Zuid verbinding. Door de hele wijk tref je straks veel groen aan: brede lanen met bomen en overzichtelijke veilige speelplek voor de kinderen. De langzaam verkeer wegen zorgen voor nog meer rust en geborgenheid voor alle toekomstige bewoners. Zoals het een mooi dorp betaamt, is er veel variatie aangebracht in de bebouwing. Diverse knusse straten verhogen de intieme, dorpse sfeer. Er is variatie in architectuur en in prijsklassen. Iedereen kan slagen in De Kwekerij.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Perceeloppervlakte 674 m²
Inhoud 400-600 m³
+ Lees meer

Objecttypen

Bouwkavel

€ 149.000,- v.o.n.
Altijd al uw eigen woning willen bouwen op een ruime kavel binnen een nieuw te ontwikkelen woonwijk? Dan is dit uw kans! Binnen fase 1 van het nieuwbouwproject De Kwekerij te Hengelo worden een tweetal bouwkavels aangeboden voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw.

Bouwkavel 1 is gelegen in het zuidwestelijke deel van het plan en heeft een perceelgrootte van 674 m2. De kavel zal worden ontsloten via de bestaande straat De Heurne.

Nadere informatie omtrent bestemmingsplan, bebouwingsmogelijkheden en referentiebeelden zijn verkrijgbaar bij de verkopende makelaars.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 150 m²
Perceeloppervlakte 445-674 m²
Aantal woningen 1
Terug
Recent bekeken