In voorbereiding: Hoge Wei

6678 AL, Oosterhout

Beschrijving

Voorinschrijven vanaf 12 april
De voorinschrijving voor Hoge Wei start donderdag 12 april. Je kunt dan aangeven welk bouwnummer je hoogste voorkeur heeft, gevolgd door je 2e keuze en zo verder. Er zijn dan nog geen definitieve prijzen bekend: je kunt je voorkeuren kiezen op basis van indicatieve prijzen, plattegronden en artist impressions. Meld je aan op de projectsite voor meer informatie

Hoge Wei is een kleinschalige nieuwbouwlocatie aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. Wonen in Hoge Wei voelt heel intiem: de beschutting van de Waaldijk aan de ene kant en anderzijds de dorpskern van Oosterhout. Naast de bijzonder mooie omgeving waar je helemaal tot rust komt, heeft Hoge Wei meer te bieden. Het rustieke dorpje Oosterhout heeft een hechte gemeenschap waar je welkom bent. Een rijk verenigingsleven met diverse sport- en cultuurclubs, een basisschool, buurtsupermarkt, gemeenschapshuis, een kleine wijngaard en een gezellige brasserie.

Er worden circa 60 nieuwbouwwoningen ontwikkeld, allemaal gebouwd in een traditionele stijl.

Type woningen
Er komt een gevarieerde mix van twee-onder-een-kap, vrijstaande woningen en hoek- en rijwoningen (zowel huur- als koopsegment). Het gevarieerde woningaanbod in Hoge Wei zal starters, doorstromers en senioren een prettig huis bieden waar het heerlijk thuiskomen is.
+ Lees meer

Omgeving

Wonen in Hoge Wei prikkelt al je zintuigenEr zijn van die panoramische plekjes waar iedereen wil wonen. Hoge Wei in het Overbetuwse Oosterhout is zo’n plek. Logisch, als je je bedenkt dat deze prachtige omgeving maar 15 minuten van de binnenstad van Nijmegen ligt. Ervaar elke dag een verrukkelijk vakantiegevoel, vanuit je eigen huis.Uitzicht over de uiterwaarden Hoge Wei ligt intiem genesteld tegen de rand van het dorpje Oosterhout en de prachtige uiterwaarden van rivier de Waal. ’s Ochtends slenter je lekker over de dijk, met een briesje wind door je haren. In de verte hoor je de kerkklok van Oosterhout. Je beleeft het ultieme vakantiegevoel, maar dan vanuit je eigen huis. Wandel door het groen De directe omgeving van Hoge Wei is bijzonder mooi door de uiterwaarden én de enorme openheid van het agrarische landschap en het landgoedbos. In het Oosterhoutse bos vind je natuurlijke wandelpaden, diverse boomsoorten, grondbegroeiing met kleine framboosjes en vele vogelsoorten. Kom lekker tot jezelfOosterhout is een plek waar je elkaar kent, maar toch ook op jezelf bent. Lekker wandelen, fietsen, sporten en spelen: het kan direct op het moment dat je de deur uit stapt. Er worden circa 60 nieuwe woningen gebouwd. Dat is veel intiemer wonen dan in grote nieuwbouwlocaties. Dorps wonen, vlakbij de stad Hoge Wei is een geweldige plek voor stedelingen met een hart voor de natuur. Vanaf de dijk zie je Nijmegen al liggen. Of je nu met de auto of liever het openbaar vervoer gaat: binnen enkele minuten sta je in de bruisende stad met gezellige caféetjes en hippe winkels.
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken