De Slinger

3995 DE, Houten
van € 259.000,- tot € 369.000,-

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Uitgebreide informatie kunt u vinden op: www.wonen-deslinger.nl

Reeds 80% verkocht!
Prognose Start bouw: eind 2016

Vraag de verkoopdocumentatie bij de verkopend makelaars op.

Heeft u altijd al heerlijk willen wonen aan een park midden in het centrum van Houten? Het kan in nieuwbouwplan Wonen De Slinger Houten!

MBB Ontwikkeling BV realiseert op de locatie van de voormalige Regenboogschool aan De Slinger 29 energiezuinige nieuwbouw eengezinswoningen. De woningen bevinden zich op loopafstand van de winkels en het station.

De woningen hebben een woonoppervlak dat varieert van circa 122 m² tot circa 162 m². Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats en een voor- en achtertuin op het zonnige zuidwesten of westen.

De woningen gaan grenzen aan een nieuw park dat MBB Ontwikkeling gelijktijdig aanlegt met de bouw van de woningen. Het park wordt voorzien van bankjes, bomen en een speeltoestel voor de kinderen.

Zo groen en open wonen en toch zo dicht bij alles wat het leven aangenaam maakt. De winkels, supermarkten, restaurants, theater en bioscoop bevinden zich op slechts een paar honderd meter van uw voordeur!

Binnen een paar minuten lopen staat u op het perron van het station van Houten vanwaar de trein u in slechts 9 minuten naar het centrale station van Utrecht brengt.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 122-162 m²
Perceeloppervlakte 88-293 m²
Inhoud 345-405 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken