De Blauwe Wilgen

6846, Arnhem
van € 270.000,- tot € 420.000,- v.o.n.

Beschrijving

START VERKOOP DE BLAUWE WILGEN:
U bent van harte welkom tijdens de start verkoop van De Blauwe Wilgen op woensdag 10 juli tussen 19.00 en 20.00 uur in het Informatiecentrum Schuytgraaf (MFC De Omnibus / Pallas Atheneplein 2 Arnhem).

WONEN AAN DE UITERWAARDEN: WILGENVLIET SCHUYTGRAAF

Buiten leven aan de uiterwaarden.
Wilgenvliet ligt in het noordelijkste puntje van Schuytgraaf, op de grens van de levendige wijk en de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn. Het is een prachtig, waterrijk en groen gebied, waar je het authentieke Betuwse buitenleven als geen ander kunt ervaren. In Wilgenvliet verrijzen de komende jaren verschillende deelbuurtjes met elk hun eigen sfeer. En ook het woningaanbod wordt divers; van een rij- tot aan een vrijstaande woning. Hier kun je straks heerlijk buiten wonen met alle voorzieningen om de hoek.

Ontdek de buurtjes
Wilgenvliet wordt een gezellige en gevarieerde buurt. Een levendig dorp in het groen, waar altijd wel wat te beleven valt. Verschillende projectontwikkelaars gaan er elk hun eigen deelbuurtjes realiseren met een grote diversiteit aan woningen in verschillende prijsklassen. In totaal ontwikkelt Roosdom Tijhuis in samenwerking met BPD circa 180 woningen welke in verkoop worden gebracht onder De Blauwe Wilgen.

Aanbod De Blauwe Wilgen:
De 1e fase die in verkoop gaat betreft De Blauwe Wilgen, bestaande uit 19 woningen:

Woningtype Wilgen aan het water
6 twee-onder-één-kap woningen

Woningtype Wilgen aan het groen
2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen

Woningtype Wilgen op de hoek
2 hoekwoningen en 6 tussenwoningen

Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar. De definitieve projectinformatie (brochure/prijslijst etc.) zal beschikbaar zijn vanaf datum start verkoop.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 144-182 m²
Perceeloppervlakte 1-2 m²
Inhoud 432-546 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken