Palazzo Porte | 15 Unieke en royale stadswoningen

3541, Utrecht
van € 489.000,- tot € 545.000,-

Beschrijving

DE LOCATIE
Jouw eigen palazzo, het kan in Utrecht Leidsche Rijn! Vorstelijk wonen op een toplocatie vlakbij Leidsche Rijn Centrum en de snelweg, met alle voorzieningen in de buurt en vooral dat gevoel van ruimte, groen en privacy!

De woningen in Palazzo Porte liggen aan de Valeriaanweg met de tuinen op het westen grenzend aan een lager gelegen speelpark dat in verbinding staat met de parkvallei en Park Hoge Weide. De kwaliteiten van de locatie worden maximaal benut in het plan, zodat er een unieke woonkwaliteit ontstaat: de stadse dynamiek aan de voorzijde van de woningen en de rustiek van de ruimte en uitzicht aan de achterzijde.

HET PROJECT
Door de hoogteverschillen in terrassen op te lossen en dit thema ook terug te laten komen in het woningontwerp, ontstaat een bijzonder samenspel tussen de architectuur en het terrasvormige landschapsontwerp van het park. De ruime keuzemogelijkheden van de nieuwe bewoners om op meerdere verdiepingen buitenruimten te creëren, versterken de terrassenwerking. Parkeren kan op eigen terrein, naar wens van de bewoners in- of uitpandig.

Op deze plek komen zeer ruime woningen met veel mogelijkheden om de woning helemaal in te richten naar eigen smaak. Zoals bijvoorbeeld de fantastische grote tweede verdieping waar nu de ouderslaapkamer is met een eigen badkamer en een werkkamer die uitkomt op een dakterras. Of de mogelijkheid tot het creëren van meerdere eigen groene terrassen bij je woning om optimaal te genieten van de zon. Creëer jouw stadspaleis door op de 3e verdieping een torenelement toe te voegen: dat is rijkdom.

Stel je eens voor... Na een dag hard werken rijd je eindelijk naar huis. Je neemt de afslag Leidsche Rijn centrum en binnen twee minuten ben je in de wijk Hoge Weide. Ondanks dat je hier op loopafstand van het centrum zit en op steenworp afstand van de snelweg, voelt het alsof je aan de rand van de stad zit, doordat de wijk is omgeven door groenstroken en parken.

Je komt aanrijden in je straat en parkeert op de oprit onder de carport. Onder de gewelven aan de voorzijde is je veranda of “terrazza” ingericht om te genieten van een heerlijk glas Chianti. Je gaat naar binnen en loopt direct door naar achteren waar de brede puien zich openen naar de tuin die grenst aan park en speelweide.

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel A
- Karakteristiek groot hoekraam
- Inclusief garage
- Complete badkamer
- Extra brede woning voor nog meer ruimte
- Parkeren op eigen terrein
- Energiezuinige woning
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden
- Keukencheque ter waarde van € 4.000,--
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 161-176 m²
Perceeloppervlakte 200-255 m²
Inhoud 755-872 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken