+1

't Beekveld Project is gerealiseerd.

7339 BR, Ugchelen
van € 279.000,- tot € 349.000,- v.o.n.

Beschrijving

Met Park de Hoge Veluwe als achtertuin en het centrum van Apeldoorn om de hoek, is het ideaal wonen in Ugchelen. Op één van de mooiste locaties van het dorp, op de plek van de voormalige wasserij Hokatex langs de G.P. Duuringlaan, worden 6 prachtwoningen gerealiseerd: ’t Beekveld. Volop ruimte en alle comfort die u tegenwoordig van een nieuwbouwhuis mag verwachten. Nieuwe woningen met een unieke uitstraling door de bijzondere architectuur, passend bij de historie van de plek. Dit is pas wonen met karakter!

De woningen van ’t Beekveld hebben een unieke uitstraling. De architectuur is geïnspireerd op de cultuurhistorie van Ugchelen, een verleden met industriële gebouwen van de papierindustrie en de wasserijen. Dit leidt tot een bijzonder ontwerp van de woningen met een industriële, ambachtelijke uitstraling en geheel eigen karakter.

Naast deze bijzondere uitstraling, vindt u binnen de woningen alle comfort en gemakken die u tegenwoordig van een woning mag verwacht. Op de begane grond bevinden zich een ruime woonkamer en keuken. Op de verdieping heeft u de beschikking over liefst drie slaapkamers en een badkamer. Een trap hoger, de zolder, mag u zelf invullen; deze wordt namelijk vrij indeelbaar opgeleverd en biedt ruimte voor een extra slaapkamers of een plek voor uw hobby. Zo vindt iedereen van het gezin hier zijn of haar eigen plekje en is er voldoende ruimte om gezellig samen te zijn. Is het niet binnen, dan is het wel buiten in de heerlijke tuin waar u zomers nog lang samen van de zon kunt genieten.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 131 m²
Perceeloppervlakte 125-262 m²
Inhoud 393 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken