Antoni

2611 AC, Delft
van € 160.000,- tot € 1.250.000,-

Beschrijving

Binnenkort in verkoop! Let op: Momenteel is er nog geen brochure of specifiekere informatie beschikbaar. Wanneer u belangstelling heeft voor het project Antoni kunt u zich via de website woneninantoni.nl inschrijven. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wonen in Delft? Centraal tussen het historische centrum en het vernieuwde station? Affiniteit met innovatie en techniek? Antoni heet het nieuwe, dynamische gebouw in het Leeuwenhoekkwartier in het centrum van Delft.

Naast wonen staan ontmoeten, leren, experimenteren, beleven, verblijven en genieten centraal in dit gebouw. Evenals verbinding tussen mensen en de nieuwste innovaties en ideeën op het gebied van techniek en duurzaam design. Dat ziet u terug in de flexibele plattegronden van de mooie, royale loftwoningen en de slimme oplossingen in de compacte studio’s. Bovendien is er een vindingrijke parkeervoorziening voor eigen auto’s en deelauto’s.

Royale loftwoning: naar wens indelen
De loftwoningen liggen op de vier hoogste verdiepingen en hebben meerdere balkons, dakterrassen en loggia’s met een inspirerend uitzicht over Delft. Het adembenemende penthouse op de bovenste verdieping overtreft alles en brengt alle ruimtelijke kwaliteiten samen. De loftwoningen zijn beschikbaar van 150 tot ruim 230 m2. Liever groter wonen? Dan is het mogelijk om woningen samen te voegen en gedeeltelijk te splitsen.

U kunt kiezen uit de volgende opties:
- een casco woning die in eigen beheer wordt afgebouwd. Basisvoorzieningen, zoals wanden en ventilatie- en warmtevoorziening, zijn aanwezig.
- een compleet afgebouwde woning met wand- en plafondafwerking, inclusief keuken, sanitair en tegelwerk.
- een woning turn-key laten ontwerpen en afbouwen inclusief keuken, kasten en zelfs meubilair. Bij het afbouwen kiest u uit een palet van geavanceerde technieken op het gebied van energiezuinig en comfortabel wonen.

Compacte studio’s: uitzicht op park of binnenhof
De studio’s zijn compacte woningen met een woonoppervlakte van circa 36 tot 50 m2, (enkele types zijn groter of kleiner). Deze woningen zijn afgebouwd met sanitair, tegelwerk, keuken, wand- en vloerafwerking. Ook is het mogelijk om ze gestoffeerd te leveren. U kunt eventueel kiezen voor ingenieuze inbouwsystemen voor compact living. Zo zijn de studio’s geschikt voor een korter of langer verblijf en kunt u ze ook gebruiken als mini-appartement, bijvoorbeeld als pied-à-terre. Er zijn verschillende typen studio’s met uitzicht op het park of uitzicht op de binnenhof.

Voorlopige planning:
Start verkoop: medio winter 2017 / 2018
Start bouw: maart 2018
Opening Antoni: Voorjaar 2020
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 36-230 m²
Inhoud 108-690 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken