Kavels Klaarbeek

8162, Epe
van € 190.000,- tot € 309.000,- v.o.n.

Beschrijving

Stijlvol wonen met een warme uitstraling aan de rand van Epe en het groen van de Veluwe. En dan ook nog ruim. Dat is echt waar voor je geld! Met zijn tweetjes of een compleet gezin, ieder vindt hier zijn eigen plek.
De woningen zijn optimaal geïsoleerd, voorzien van een complete keuken met apparatuur en voldoen aan de modernste comforteisen. De duurzame materialen zijn onderhoudsarm en gaan lang mee.

Begin je met een grote slaapkamer en een studeer- of werkkamer en maak je later plaats voor twee kinderkamers? Of hebt je al een compleet gezin? In alle gevallen is dit jouw droomhuis, want je hebt plek genoeg. Er is zelfs ruimte voor een compleet ingerichte moderne badkamer.
+ Lees meer

Omgeving

Als een ovaal omsluiten 261 woningen de Klaarbeek in Epe. De eeuwenoude beek stroomt dwars door de nieuwste woonwijk. Prominent ook. In de opzet van de wijk neemt het stroompje een centrale plaats in.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 118-140 m²
Perceeloppervlakte 127-788 m²
Inhoud 409-524 m³
Datums
Start bouw vrijdag 31 maart 2017
+ Lees meer

Objecttypen

Kavels

van € 160.000,- tot € 235.000,- v.o.n.
Wonen zoals u zelf wilt aan de rand van Epe en het groen van de Veluwe. 10 royale bouwkavels op de mooiste locaties binnen Klaarbeek. De kavels variëren van 407 m2 tot 788 m2. Een vrije kavel geeft u alle ruimte om uw woonwensen waar te maken. U bepaalt zelf het ontwerp van uw woning. Uiteraard binnen gestelde ontwerprichtlijnen en -regels. U kunt hiervoor zelf een architect en aannemer in de arm nemen of gebruik maken van de expertise van SelektHuis, een bouwer die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van woningen voor particulieren. Zij kunnen u alle zorgen uit handen nemen voor en tijdens de bouw van uw huis.

De inschrijving/start verkoop van de vrije kavels is vrijdag 25 september gestart. De uit te geven kavels worden door de makelaar op volgorde van indiening van het inschrijfformulier in optie uitgegeven of direct verkocht.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 1 m²
Perceeloppervlakte 407-788 m²
Aantal woningen 7 (van 8)
Start bouw dinsdag 31 maart 2015
Terug
Recent bekeken