In voorbereiding: De Meesterplaats Wijchen

6602 GX, Wijchen

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

De Meesterplaats - VERWACHTE START VERKOOP JANUARI 2018

Comfortabel wonen in het centrum van Wijchen!
16 appartementen en 2 maisonnettes
hoek Don Emanuelstraat/Oosterweg in Wijchen

TE MIDDEN VAN ALLE VOORZIENINGEN
Op de hoek van de Don Emanuelstraat en de Oosterweg wordt het project De Meesterplaats gerealiseerd. Het plan bestaat uit 16 appartementen en 2 maisonnettes. Het complex ligt midden in het centrum van Wijchen, met alle voorzieningen op loopafstand.

HET GEBOUW
Er is een markant gebouw ontworpen door Frank Willems Architecten, waarmee de hoek van de twee straten een karakteristieke uitstraling krijgt. De voorgevel van het gebouw ligt op het zuiden en zuidwesten; dit zorgt voor veel licht in de woonkamer en een balkon met goede bezonning.

DE APPARTEMENTEN
De 16 appartementen en 2 maisonnettes hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau. In de entree bevindt zich de meterkast en ruimte voor een garderobe. De woonkamer met balkon en open keuken zijn vanuit deze entree bereikbaar. Alle woningen zijn voorzien van twee slaapkamers/hobbyruimtes, een badkamer, een apart toilet en een inpandige berging. De appartementen variëren van 69 m2 tot 188 m2 en er is parkeergelegenheid in de onderliggende parkeerkelder, welke direct in verbinding staat met het appartementencomplex. Ook bevindt zich in de parkeergarage een separate berging voor alle appartementen en maisonnettes.

De standaard afwerking is compleet, maar met individuele wensen van de toekomstige bewoners wordt ook rekening gehouden. Bijvoorbeeld ten aanzien van keuken, sanitair en tegels, is nog alle ruimte.

- Centrale ligging
- Compleet afgewerkt
- Inclusief keuken en hoogwaardig sanitair
- Parkeren en berging in de kelder
- Duurzame materialen

KOOPSOMMEN VANAF € 190.000 VRIJ OP NAAM
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 69-180 m²
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken