Rijdershof

1735 GB, Het Veld
€ 139.000,-

Plattegronden

;

Beschrijving

Gezellig, sfeervol en dorps wonen

’t Veld met zijn ongeveer 2.650 inwoners, maakt deel uit van de jonge gemeente Hollands Kroon. Deze gemeente telt circa 47.500 inwoners en staat onder andere bekend om haar groene weiden, vergezichten, dijken en bloeiende bollenvelden. Het is een landelijke gemeente met veel veeteelt, landbouw, bollenteelt en kassenbouw.

’t Veld is centraal gelegen tussen Schagen en Heerhugowaard. Beiden bereikbaar in ongeveer 10 autominuten. Verder is er een goede verbinding via de N241 op de A7.

Naast een nieuwe basisschool en enkele winkels, waaronder een ‘eigen’ supermarkt, heeft ’t Veld een bloeiend verenigingsleven, met o.a. een tennis-, voetbal- en handbalvereniging.

Traditionele feesten in ’t Veld zijn de Kermis met Pinkster, Paaspop en nazomeren medio augustus.

Kortom gezellig, sfeervol en dorps wonen nabij Alkmaar, Heerhugowaard en Schagen.

Het plan “Rijdershof” is gelegen op de locatie van de voormalige katholieke meisjesschool (Mariaschool) aan de Rijdersstraat in ’t Veld.
+ Lees meer

Omgeving

Uw eigen woning ontwerpen? Uw eigen woning bouwen, helemaal zoals u dat wilt. Volledig naar eigen wensen en inzichten. Zelfstandig of samen met anderen. Een extra slaap- of hobbykamer, werken aan huis, een woonkeuken of badkamer en suite? U bepaalt.Er zijn nog 2 kavels beschikbaar direct gelegen aan de Rijdersstraat. Een kavel kopen en in eigen beheer een woning laten bouwen is een bijzondere onderneming, die u wellicht maar één keer in uw leven doet. U heeft veel bebouwingsmogelijkheden op uw kavel. En bovendien, zelf bouwen is veel betaalbaarder dan u denkt!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 435 m²
Inhoud 1.088 m³
+ Lees meer

Objecttypen

Rijdershof Vrije kavel

€ 139.000,-
Vrije kavel met eigen inrit. Na het kappen van de bomen en het verwijderen van het gemeentegroen, gaat de strook tussen trottoir en kavel deel uitmaken van de kavel
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 435 m²
Perceeloppervlakte 435 m²
Aantal woningen 1 (van 4)
Terug
Recent bekeken