Singelkwartier Grauwaart

3541 BA, Utrecht
van € 302.500,- tot € 479.000,-

Beschrijving

Singelkwartier ligt in Grauwaart, het nieuwste deel van Utrecht Leidsche Rijn. Het is chique wonen in deze bijzondere stadswijk met statige lanen, singels en hoge herenhuizen. Geïnspireerd door het verleden is dit de buurt waar stadswonen een nieuwe lading krijgt. De stad lijkt opnieuw uitgevonden.

Stadswijk met allure
Aan de buitenzijde van de buurt zien we grote herenhuizen aan het water en forse stadspanden aan boomrijke lanen. Dit geeft een beeld van een stadswijk met allure. Deze panden vormen de omlijsting voor de Hoven aan de binnenzijde. Dit is een kleinschalig opgezette buurt met verstilde autoluwe hofjes, hagen en voldoende speelplek voor de kinderen.

Grote grasvelden en beeldbepalende wandellaan
Het gehele Singelkwartier wordt een parkachtige omgeving. Er komen grote grasvelden en een beeldbepalende wandellaan met bomen en kunst. In de directe omgeving vinden we het Amaliapark, Park Grauwaart en Leidsche Rijn Centrum, het tweede stadscentrum van de Domstad.

Voorzieningen
Singelkwartier ligt op loopafstand van allerlei winkels en terrassen. Het ‘mediterrane’ Leidsche Rijn Centrum ligt aan de overkant van de singel.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 143-222 m²
Perceeloppervlakte 137-263 m²
Inhoud 450-666 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken