Tuinwijk Appartementen

3515, Utrecht
van € 149.000,- tot € 189.000,-

Beschrijving

Tuinwijk appartementen:
Op loopafstand van het centrum van Utrecht en op steenworpafstand van de Vecht en het Griftpark wordt op korte termijn een kleinschalig en hoogwaardig appartementencomplex gerealiseerd.

Aan de Schermerhornstraat / Oudlaan worden 18 unieke 2- en 3-kamer appartementen met een oppervlakte tussen de 44 m² en de 61 m² gebouwd. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon of terras veelal op het zonnige zuiden.

Zoals nu staat gepland zal de bouw van dit complex medio juni 2016 starten. Elk appartement heeft een privéparkeerplaats en een plek in de gemeenschappelijke fietsenberging.

De koopsomindicatie inclusief parkeren is van circa € 149.000,-- v.o.n. tot € 189.000,-- v.o.n.

De Locatie
Tuinwijk is één van de meest aantrekkelijke woonwijken in Utrecht. De wijk is ruim opgezet met veel groen. Diverse winkels waaronder een supermarkt, eetgelegenheden, cafe's en natuurlijk het mooie Griftpark. Het is allemaal te vinden in de directe omgeving. Bovendien bent u op de fiets in 5 minuten in het oude stadscentrum van Utrecht. De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en de aansluiting op diverse snelwegen is aan deze kant van Utrecht uitstekend.

Verkoopdocumentatie:
Op de projectwebsite staan de downloadbare informatiepakketten en kan je volledig geïnformeerd worden over de dimensies, het afwerkingsniveau, prijzen en hoe je jezelf kan aanmelden als (reserve)kandidaat voor één of meerdere bouwnummers.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 44-61 m²
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken