In voorbereiding: Ewijk - 't Hof van Campe, cluster 6

6644, Ewijk

Beschrijving

Nu de woningen in Cluster 3 en 4 zijn opgeleverd, is het weer tijd om door te gaan met de volgende clusters in plan Hof van Campe. Binnenkort is het dan ook zover en gaan we van start met de voorverkoop van de woningen in Cluster 6.

Cluster 6 zal bestaan uit mooie ruime hoek- en rijwoningen, namelijk:
· 4 hoekwoningen
· 4 hoekwoningen met gedraaide kap
· 9 tussenwoningen

In de aankomende weken zal de website van ’t Hof van Campe steeds verder uitgebreid gaan worden met informatie over de woningen in Cluster 6. Op 10 juli aanstaande gaan we van start met de voorverkoop van deze woningen.

Wat houdt een voorinschrijving in?
De voorinschrijving gaat 10 juli van start. Met deze voorinschrijving kun jij jouw voorkeur voor een bouwnummer aangeven op basis van indicatieve prijzen. Bij het inschrijven kun je aangeven welk bouwnummer je hoogste voorkeur heeft, gevolgd door je 2e keuze en zo verder.

Op basis van de voorinschrijving ontvang je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Het kan zijn dat er al direct woningen worden toegewezen op basis van de voorinschrijving.

Als een woning aan jou wordt toegewezen, ontvang je in een persoonlijk gesprek met de makelaar alle overige (technische) informatie over de woning en hoe het verdere (koop)proces gaat lopen. Pas dan beslis je definitief over de aankoop.

Wil je zeker weten dat de woning van jouw voorkeur straks niet aan je neus voorbij gaat? Schrijf je dan nu alvast in op www.hofvancampe.nl voor de nieuwsbrief zodat je de online voorinschrijving niet gaat missen!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 105-130 m²
Perceeloppervlakte 136-275 m²
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken