De Regenboog

6641 DC, Beuningen
van € 312.500,- tot € 535.000,- v.o.n.

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

DE BOUW IS IN VOLLE GANG!

Wie comfortabel wil wonen in het hart van Beuningen kan uitstekend terecht in plan De Regenboog, gelegen aan de Schoolstraat/Dorpssingel, direct naast het winkelcentrum. Hier vind je alles wat je nodig hebt, en meer!
De plek waar vroeger basisschool De Regenboog stond krijgt na vele jaren braak gelegen te hebben een nieuwe bestemming. In plan De Regenboog – vernoemd naar de voormalige basisschool – worden 12 appartementen (aan de zijde van de Schoolstraat) en 2 tweekappers (aan de Dorpssingel) gerealiseerd.

Ideaal centraal wonen
In plan De Regenboog – gelegen aan de Schoolstraat | Dorpssingel in Beuningen – woon je ideaal dicht bij het gezellige centrum. Hier vindt je onder andere winkels, supermarkten, restaurantjes, scholen en medische voorzieningen. Beuningen biedt bovendien veel mogelijkheden voor sport en ontspanning en er is zelfs een servicebioscoop! Voor wie van de natuur houdt is er het mooie (water)landschap van het Land van Maas en Waal, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Beuningen biedt uitstekende verkeersverbindingen, zowel via het lokale als het landelijke verkeersnet en het openbaar vervoer.
De ligging op ca. 10 autominuten van Nijmegen, dat een zeer goed voorzieningenniveau heeft, completeert het pakketje ‘ideaal centraal wonen’.

Kenmerken van de 12 appartementen:
• Een moderne architectuur met fraai metselwerk en aluminium daken
• Gebruiksoppervlakten tussen 113 m² – 147 m²
• Veel lichtinval
• 2-3 slaapkamers, variërend per appartement
• Luxe Villeroy & Boch sanitair met vrijhangende toiletten
• Ruime variatie in terrasgroottes. Diverse appartementen hebben zelfs 2 terrassen.
• De appartementen op de begane grond hebben een tuin tot maar liefst 114 m²!
• Gemeenschappelijke tuin
• Garage voor autostalling
• Inpandige berging
• Woningborg-garantie

Kenmerken van de royale halfvrijstaande woningen:
• Eigentijdse architectuur met speelse elementen
• Woonoppervlaktes ca. 182 m² en 190 m² (exclusief garage/berging)
• Inhoud ca. 729 m³ en 778 m³ (exclusief garage/berging)
• Tuinen op het zuidoosten, kaveloppervlaktes ca. 305 m² en 295 m²
• Vloerverwarming op de begane grond
• Luxe keuken inclusief inbouwapparatuur
• Complete badkamer met luxe Villeroy & Boch sanitair
• Vrijhangende toiletten, separaat toilet op de verdieping
• Aangebouwde of vrijstaande garage/berging
• Zonnepanelen
• Woningborg-garantie

Interesse?
Wil je ook graag ideaal centraal wonen in hartje Beuningen? Informeer dan naar de mogelijkheden.
+ Lees meer

Omgeving

Aan de uiterwaarden van de Waal, tussen landerijen en comfortabel dicht bij Nijmegen, ligt het gezellige en levendige dorp Beuningen. Beuningen heeft een grote aantrekkingskracht op jong en oud vanwege haar veelzijdige karakter en de mooie omgeving met veel water, groen en historie. Combineer ligging en natuur met cultuur en recreatie en je hebt een fijne plek om thuis te komen. Beuningen is veelzijdig. Het voorzieningenniveau is goed en divers: het dorp heeft een ruim aanbod van winkels en supermarkten, gezondheidszorgvoorzieningen en goede verbindingen via het openbaar vervoer. Ook op het gebied van sport, ontspanning en verenigingsleven is genoeg te beleven. Naast de vele sportfaciliteiten en verenigingsactiviteiten kunt u er op ieder gewenst moment van het jaar op uit. U kunt fietsen en wandelen is de mooie bos- en waterrijke natuur, bijvoorbeeld over de dijken langs de uiterwaarden. Langs deze dijken liggen vier historische dijkmagazijnen waarvan er één een regionaal centrum voor natuur- en milieu-educatie behuist.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 113-190 m²
Inhoud 300-778 m³
Datums
Start bouw donderdag 1 december 2016
+ Lees meer

Objecttypen

Regenboog tweekappers

van € 389.000,- tot € 399.000,- v.o.n.
Heerlijk ruim wonen met alle voorzieningen pal om de hoek. Letterlijk!

De ‘moderndorpse architectuur’ van deze halfvrijstaande woning sluit mooi aan bij die van de appartementen van De Regenboog en springt meteen in het oog: fraaie dakoverstekken, zinken dakkapellen, speelse raampartijen voor veel lichtinval, contrasterende houten garage/berging en gebruik van zonnepanelen. De oppervlakte is lekker ruim bemeten: het woonoppervlak is maar liefst 182 m² met een inhoud van 729 m³, exclusief de vrijstaande garage/berging.

Indeling:
Begane grond: Hal met trapopgang, meterkast, provisiekast en toilet. Aan de voorzijde de keuken met een leuk bloemkozijn en aansluitend de ruime L-vormige woonkamer met schuifpui naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste etage:
De vaste trap komt uit op de overloop met daaraan grenzend drie slaapkamers, de trapopgang naar zolder, de badkamer en een aparte toiletruimte. Twee slaapkamers aan de voorzijde zijn zeer licht en hebben een ruime afmeting. De derde slaapkamer (ouderslaapkamer) ligt aan de achterzijde en heeft eveneens een royale afmeting.

Tweede etage:
Eveneens een vaste trap leidt naar de zolderetage met twee fraaie dakkapellen. Deze grote open ruimte met hoge punt biedt veel mogelijkheden. Op deze verdieping bevinden zich de cv-ketel, de witgoedaansluitingen en het mechanische ventilatiesysteem.

De woning wordt casco (zonder keuken, sanitair en tegelwerk) opgeleverd en kan daarmee naar eigen inzicht worden afgewerkt.

In plan De Regenboog – gelegen aan de Schoolstraat | Dorpssingel in Beuingen – woon je ideaal dicht bij het gezellige centrum. Hier vindt je onder andere winkels, supermarkten, restaurantjes, scholen en medische voorzieningen. Beuningen biedt bovendien veel mogelijkheden voor sport en ontspanning en er is zelfs een servicebioscoop! Voor wie van de natuur houdt is er het mooie (water)landschap van het Land van Maas en Waal, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Beuningen biedt uitstekende verkeersverbindingen, zowel via het lokale als het landelijke verkeersnet en het openbaar vervoer. De ligging op ca. 10 autominuten van Nijmegen, dat een zeer goed voorzieningenniveau heeft, completeert het pakketje ‘ideaal centraal wonen’.

Interesse? Wil je ook graag ideaal centraal wonen in hartje Beuningen?
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 182-190 m²
Perceeloppervlakte 295-305 m²
Aantal woningen 1 (van 2)
Start bouw donderdag 1 december 2016
Terug
Recent bekeken