Klaarbeek

8162, Epe
van € 338.350,- tot € 435.000,- v.o.n.

Beschrijving

Stijlvol wonen met een warme uitstraling aan de rand van Epe en het groen van de Veluwe. De woningen van de laatste fase van de Klaarbeek nemen een bijzondere plek in, in de wijk. Ze vormen het hart van de wijk. De woningen aan de noord- en oostzijde liggen aan de beekzone, met in de verte zicht op de ijsbaan. Dat is echt waar voor je geld!

Met zijn tweetjes of een compleet gezin, ieder vindt hier zijn eigen plek. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en voldoen aan de modernste comforteisen. De duurzame materialen zijn onderhoudsarm en gaan lang mee. De woningen worden voorzien van een complete keuken met moderne apparatuur.

Begin je met een grote slaapkamer en een studeer- of werkkamer en maak je later plaats voor twee kinderkamers? Of hebt je al een compleet gezin? In alle gevallen is dit jouw droomhuis, want je hebt plek genoeg. Er is zelfs ruimte voor een compleet ingerichte moderne badkamer.

Klaarbeek
Van planvorming naar werkelijkheid, het had veel voeten in aarde maar het is zover! Klaarbeek krijgt vorm; de bouw van deze nieuwe wijk is volle gang. In de eerste drie fase zijn naast 84 rijwoningen (57 koop & 27 huur) en 20 (koop) 2-onder-1-kapwoningen ook 42 huurappartementen gebouwd. De eerste woningen en appartementen zijn opgeleverd en Klaarbeek heeft haar eerste bewoners mogen begroeten.

In 2017 is de laatste fase 18 vrijstaande woningen en 20 2-onder-1-kapwoningen ontwikkeld in een prachtige setting. Voor beide woningtypes komen er woningen voor gezinnen en voor senioren. De verkoop is gestart en begin 2018 zal worden begonnen met bouwen van de 20 2-onder-1-kapwoningen.

In totaal worden 271 woningen gerealiseerd die de Klaarbeek als een ovaal omsluiten. De eeuwenoude beek stroomt dwars door de nieuwe woonwijk en neemt in de opzet van de wijk een centrale plaats in.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 112-147 m²
Perceeloppervlakte 260-502 m²
Inhoud 383-580 m³
+ Lees meer

Objecttypen

Eengezinswoning vrijstaand special

van € 427.500,- tot € 435.000,- v.o.n.
Stijlvol wonen met een warme uitstraling aan de rand van Epe en het groen van de Veluwe. De woningen van de laatste fase van de Klaarbeek nemen een bijzondere plek in, in de wijk. Ze vormen het hart van de wijk. De woningen aan de noord- en oostzijde liggen aan de beekzone, met in de verte zicht op de ijsbaan. Dat is echt waar voor je geld!

Met zijn tweetjes of een compleet gezin, ieder vindt hier zijn eigen plek. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en voldoen aan de modernste comforteisen. De duurzame materialen zijn onderhoudsarm en gaan lang mee.

Met 3 woonlagen bieden deze woningen veel leefruimte die naar eigen inzicht en behoefte kan worden gebruikt. Begin je met een grote slaapkamer en een studeer of werkkamer en maak je later plaats voor twee kinderkamers? Of hebt je al een compleet gezin? In alle gevallen is dit jouw droomhuis want je hebt plek genoeg. Er is zelfs ruimte voor een compleet ingericht moderne badkamer voorzien van een ligbad. De tweede verdieping is een niet ingerichte verdiepingsruimte Wat doe jij met die overgebleven ruimte?

Of kies optioneel een dakvenster voor nog meer licht en leefruimte.

- In twee architectuur stijlen, romantische en eigentijdse stijl
- Kleur variaties metselwerk, ingetogen, markant en fris
- Een woonkamer/keuken ruimte (45 m2) op de begane grond
- Uitbouw van 1200 mm (7,2 m2 extra woonoppervlak)
- Uitbouw van 2400 mm (14,4 m2 extra woonoppervlak)
- Aangebouwde berging
- Voorzien van een keuken met apparatuur en verschillende optie mogelijkheden
- Een moderne badkamer compleet ingericht met ligbad
- Met 3 slaapkamers op de verdieping
- Zonnige ruime achtertuinen een- of tweezijdig bereikbaar
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Perceeloppervlakte 369-375 m²
Aantal woningen 2
Terug
Recent bekeken