De Velden - Vivero

2461, Ter Aar
van € 249.000,- tot € 579.000,-

Beschrijving

DE VELDEN – Weids wonen in Langeraar

WONEN VOELT ANDERS IN DE VELDEN
Weids wonen begint met je vrij voelen. In een grote woning op een uitgestrekte kavel. Een weids uitzicht over de velden. De polderwind in je haren zodra je op de fiets stapt, de hond uitlaat of met de boot het water op gaat. Dat je vrij bent om je nieuwe woning zelf in te delen helpt zeker mee. Zoals ook de vrijheid van een centrale ligging, waardoor je binnen een half uur in de stad staat. Weids wonen? Dat heeft De Velden u te bieden!

De 34 fraaie woningen in De Velden worden gebouwd op twee kleinschalige locaties en is het unieke resultaat van co-creatie met toekomstige bewoners. Zowel de verkaveling als de architectuurstijl zijn samen bepaald waardoor er straks een prachtig landelijk beeld ontstaat dat helemaal past bij Langeraar en haar (nieuwe) inwoners. Een natuurlijk en speels straatbeeld met veel variatie in gevels, steenkleur en volumes. De keuze is groot en iedere woning is bijzonder.

DE WONINGEN – BIJZONDER EN COMPLEET
De kavels zijn zeker voor Randstedelijke begrippen groot te noemen en aan de afwerking en detaillering is veel aandacht besteed. De 34 woningen stralen niveau uit, niet in de laatste plaats door het feit dat er zoveel diversiteit is. De Velden is zeker geen doorsnee nieuwbouwwijk te noemen en biedt u o.a. vrijstaande woningen, twee-onder-een kapwoningen, hoek- en rijwoningen in een landelijke architectuur. De woningen zijn uiterst compleet inclusief luxe sanitair, tegelwerk, vloerverwarming en met keuken!

DE VOORDELEN VOOR U OP EEN RIJ
- Dorpse charme in landelijke omgeving
- Centrale ligging ten opzichte van diverse grote steden
- Fraaie architectuurstijl met rijke detaillering
- Compleet wonen met luxe keuken en fraai sanitair en tegelwerk
- Woning voorzien van vloerverwarming
- Zelf de indeling bepalen
- Duurzame woningen door A+++ label
- Bijzonder en compleet wonen
- Parkeren op eigen terrein of openbaar

WONINGTYPES
- Starterswoningen vanaf € 157.500,- v.o.n. (VERKOCHT)
- Ruime eengezinswoningen vanaf € 249.000,- v.o.n.
- Royale 2-onder-1-kapwoningen vanaf € 349.000,- v.o.n.
- Fraai gelegen vrijstaande woningen vanaf € 487.000,- v.o.n.

VERKOOP HUIDIGE WONING?
Wellicht bent u reeds in het bezit van een koopwoning en verneemt u graag wat uw woning in de huidige markt opbrengt. Onze makelaars komen graag bij u langs om een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling af te geven en de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn of Nieuwkoop.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie over project “De Velden” kunt u ook terecht op de website www.develdenlangeraar.nl. Tevens zit nieuwbouwproject De Velden op Facebook. Like de pagina en wordt op de hoogte gehouden van het project.

CONTACT
Heeft u belangstelling in of vragen over “De Velden” neemt u dan contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon of per mail en wij informeren u graag verder!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 72-179 m²
Perceeloppervlakte 87-525 m²
Inhoud 80-750 m³
Datums
Start bouw zaterdag 31 december 2016
Start oplevering dinsdag 31 oktober 2017
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken