Grote Boel fase 3

6515 XG, Nijmegen
van € 210.000,- tot € 302.000,-

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

In Grote Boel Fase 3 worden 10 verschillende soorten woningen ontwikkeld, verdeeld over 5 locaties:

Grote Boel – Typen A, B en
Max Velthuishof – Typen A en B
Beauvoirhof – Typen D, E, F en G
Brink – Typen G, I en J
Laan – Typen E en H
Aantal woningen: 70
Prijsklasse: €210.000 - €302.000

De Locaties:

Grote Boel in Nijmegen-Oosterhout
Aan het einde van Grote Boel, in aansluiting op de Simone de Beauvoirstraat, komen aan weerszijden in totaal 21 nieuwbouw woningen. Een rijtje heeft de tuin op het oosten, de andere rijtjes een tuin op het westen. Auto’s kunnen vóór de woning in de openbare ruimte worden geparkeerd. De woningen variëren in grootte van 118 tot 138 m². De kavels variëren in grootte van 118 tot 201 m².

Max Velthuishof
Aan beide zijden van de Max Velthuishof komen twee rijen met nieuwbouw woningen. Zes woningen met een tuin op het zuiden en zeven woningen met een tuin op het noorden. De Max Velthuishof is een autoluw straatje. Parkeren kan nabij de woningen in de openbare ruimte. De woningen variëren in grootte van 118 tot 123 m². De kavelgroottes variëren in grootte van 122 tot 207 m².

Beauvoirhof
De Beauvoirhof (adres Simone de Beavoirstraat) is fraai gelegen aan een parkachtig hof. Hier komen aan weerszijden in totaal drie rijen met in totaal 16 nieuwbouw woningen. Twee vijfkappers met een tuin op het noordwesten en een zeskapper met een tuin op het oosten. De tuinen op het noordwesten grenzen aan de tuin van een nabijgelegen landhuis. Auto’s kunnen vóór de woning in de openbare ruimte worden geparkeerd. De woningen variëren in grootte van 123 tot 135 m². De kavels variëren in grootte van 128 tot 233 m².

Laan
Fraai gelegen aan de Simone de Beauvoirstraat komen zes nieuwbouw woningen met een tuin op het zuidwesten. Auto’s kunnen vóór de woning in de openbare ruimte worden geparkeerd. De woningen variëren in grootte van 127 tot 146 m². De kavels variëren in grootte van 145 tot 204 m².
+ Lees meer

Omgeving

Centrale ligging, makkelijk bereikbaarCentraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen en makkelijk bereikbaar vanuit alle windrichtingen. In Grote Boel heb je alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen leven direct in de buurt. In een groene woonomgeving, waar je eigenlijk niet meer weg hoeft. Maar wil je af en toe toch even naar de stad of verder weg? Dan is Nijmegen om de hoek en ben je met de auto binnen 20 minuten in Arnhem. In Buitengewoon profiteer je dus van het beste van twee werelden: een heerlijk natuurlijke woonomgeving met een dorps karakter, maar toch vlakbij de grote stad! NijmegenLekker naar de stad; om te shoppen, een film te pakken of een terras aan de Waalkade. In Nijmegen zit je goed. Deze stad aan de Waal is al meer dan 2000 jaar oud. Sporen daarvan vind je in het prachtige museum Het Valkhof. Op zoek naar bijzondere boetiekjes, woonwinkels en cadeaushops? Loop dan door naar de Lange en Stikke Hezelstraat en laat je verrassen. En lekker eten? Nijmegen barst van de restaurantjes. Je fietst er in een kwartiertje naar toe.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 118-155 m²
Perceeloppervlakte 121-231 m²
Inhoud 425-580 m³
Datums
Start bouw maandag 3 april 2017
Start oplevering maandag 30 april 2018
+ Lees meer

Objecttypen

Hoekwoning, 5,4 m. type B

van € 233.000,- tot € 263.000,-
Deze woningen liggen aan het autoluwe Max Velthuishof.

De woningen hebben een grootte van 123 m2.
De kavelgroottes variëren van 124 tot maar liefst 205 m2.

De woningen zijn standaard voorzien van een vloerverwarming op de begane grond, een tuingerichte woonkamer, een keuken aan de voorzijde, een toilet, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de vrij-indeelbare zolder. De hoofdentree van de woningen bevindt zich in de voorgevel.

Qua dakvorm is er sprake van een gedeeltelijke dwarskap. In de tuin wordt standaard een berging geplaatst. De achtertuinen zijn bereikbaar via een achterpad.

Elke woning wordt aangeboden inclusief een fraaie greeploze keuken met vijf inbouwapparaten en sanitair van Villeroy & Boch, lijn O.novo.

Bij de verkoop van de woningen is er een uitgebreide lijst van meerwerkmogelijkheden beschikbaar. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde, het samenvoegen van twee slaapkamers op de eerste verdieping, het aanbrengen een dakraam en/of dakkapel of het maken van van extra kamer op de tweede verdieping. Zelfs een tweede badkamer op de zolderverdieping behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kan het sanitair en tegelwerk geheel aangepast worden aan persoonlijke wensen. Wilt u nergens naar omkijken ? Laat uw woning dan voorzien van een complete wand- en/of vloerafwerking. U kunt er dan direct na oplevering in.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Perceeloppervlakte 124-205 m²
Aantal woningen 1

Tussenwoning 5,4 m. type D en E

van € 220.000,- tot € 249.000,-
De woningtype D en E zijn gelegen aan de Simone de Beauvoirstraat (Beauvoirhof en Laan).

De woonoppervlakte varieert grootte van 123 tot 136 m2.
De kavelgroottes variëren van 128 tot 145 m2

De woningen zijn standaard voorzien van een vloerverwarming op de begane grond, een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren, een keuken aan de voorzijde, een toilet, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping.
Op de tweede verdieping bevindt zich de vrij-indeelbare zolder.

Qua dakvorm is er sprake van zowel een langs- als een gedeeltelijke dwarskap waarbij de langskap bij de woning met bouwnummer 66 (E) ook nog eens iets is opgetild. In de tuin wordt standaard een berging geplaatst. De achtertuinen zijn bereikbaar via een achterpad.

De woningen worden aangeboden inclusief een fraaie greeploze keuken met vijf inbouwapparaten en sanitair van Villeroy & Boch, lijn Subway 2.0.

Bij de verkoop van de woningen is er een uitgebreide lijst van meerwerkmogelijkheden beschikbaar. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde, het samenvoegen van twee slaapkamers op de eerste verdieping, het aanbrengen een dakraam en/of dakkapel en extra kamers op de tweede verdieping. Zelfs een tweede badkamer op de zolderverdieping behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kan het sanitair en tegelwerk geheel aangepast worden aan persoonlijke wensen.

Wilt u nergens naar omkijken? Laat uw woning dan voorzien van een complete wand- en/of vloerafwerking. U kunt er dan direct na oplevering in.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 123-136 m²
Perceeloppervlakte 128-145 m²
Aantal woningen 1 (van 2)
Terug
Recent bekeken