Singelkwartier Grauwaart | Laatste 7 woningen

3541, Utrecht
van € 235.000,- tot € 550.000,-

Beschrijving

Verkoop gestart!

LOCATIE
Deelplan II van Singelkwartier Grauwaart is exclusief wonen in een groene omgeving maar ook midden in Leidsche Rijn. Dichtbij het Leidsche Rijn Centrum met voorzieningen zoals winkels, pleinen met terrassen en een bioscoop. Het is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met grote huizen. Langs de singel staan de ruime en stoere Singelwoningen. In een architectuurstijl zoals die vroeger in de stad werd gebruikt.

Aan de buitenzijde van de buurt zien we grote herenhuizen aan het water en forse stadspanden aan boomrijke lanen. Dit geeft een beeld van een stadswijk met allure. Deze panden vormen de omlijsting voor de Hoven aan de binnenzijde. Dit is een kleinschalig opgezette buurt met verstilde autoluwe hofjes, hagen en voldoende speelplek voor de kinderen.

Het gehele Singelkwartier wordt een parkachtige omgeving. Er komen grote grasvelden en een beeldbepalende wandellaan met bomen en kunst. In de directe omgeving vinden we het Amaliapark, Park Grauwaart en Leidsche Rijn Centrum, het tweede stadscentrum van de Domstad.

Singelkwartier ligt op loopafstand van allerlei winkels en terrassen. Het ‘mediterrane’ Leidsche Rijn Centrum ligt aan de overkant van de singel. Wonen in Leidsche Rijn betekent uitstekend bereikbaar zijn. Het hart van het stadsdeel wordt gevormd door het 300 hectare grote Leidsche Rijn Park; de perfecte plek om te recreëren. Met de uiteindelijke 80.000 inwoners heeft het straks alle voorzieningen die horen bij een modern en vitaal stadscentrum. Het grootste deel van de winkels komt in het zogenoemde ‘kernwinkelgebied’. Aan de rand van het centrum komt een cluster voor de dagelijkse boodschappen.

STADSWONINGEN
Op de begane grond bevindt zich de keuken en een woonkamer maar je kunt dit ook in z'n geheel als woonkeuken gebruiken. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping bevindt zich de 3e slaapkamer van waaruit je zo op het dakterras stapt.

Kenmerken Stadswoningen
- 3-laagse starterswoningen met tuin en dakterras
- Woonplezier van 108 m2
- 3 slaapkamers
- Zonnepanelen

SINGELWONINGEN
De huizen liggen aan een singel. Zie je het al voor je? Terwijl de kinderen buiten op het binnenhofje aan het spelen zijn, geniet je van een kopje koffie op de bordestrap aan de voorzijde van je woning.

Pluspunten Singelwoningen
- 5 flinke slaapkamers
- Siematic keuken inclusief apparatuur
- Luxe sanitair- en tegelwerk (Villeroy & Boch)
- Extra badkamer mogelijk op 2e verdieping
- Woonplezier van 174 – 186 m²
- Privé parkeerplaats 
- Zonnepanelen

STADSVILLA
Op de begane grond van dit zeer grote en bijzondere 3-laagse pand vinden we een woonkeuken, een grote living en een inpandige garage. Op de 1e verdieping vind je een ruime badkamer en 4 flinke slaapkamers. De 2e verdieping bestaat uit nog eens 2 slaapkamers, een wasruimte/berging. Vanuit de grootste slaapkamer stap je zo op het heerlijke dakterras. Ruimte genoeg dus!

Kenmerken Stadsvilla De Grauwaert
- Woonplezier van maar liefst 246 m2
- 3 woonlagen
- 1 grote living
- Woonkeuken
- Standaard 6 slaapkamers
- 2e badkamer mogelijk
- Enorm dakterras
- Inpandige extra brede garage
- Parkeerplaats
- Zonnepanelen
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 108-246 m²
Perceeloppervlakte 85-275 m²
Inhoud 324-738 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken