Vrijeveld

2411, Bodegraven

Beschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP: VRIJEVELD TE BODEGRAVEN

DE KWALITEITEN VAN DE WIJK WEIDEVELD
Vrijeveld is onderdeel van de wijk Weideveld. Nieuwbouwwijk Weideveld, ligt aan de oostrand van Bodegraven, met zicht op de polder en het Limespark. Dit is een wijk met ruimte in en om de woning, met groen, water en speelruimte in een dorpse sfeer. Weideveld is goed bereikbaar vanaf de A12 en de N11 via de Broekveldselaan. Voor fietsers en voetgangers is er een brug over de Broekveldselaan aangelegd waardoor het centrum van Bodegraven, het NS station en de wijk Broekvelden met voorzieningen als scholen en een winkelcentrum snel en veilig bereikbaar zijn. Kortom, een heerlijke wijk om te wonen en leven!

De woningen zijn zeer energiezuinig omdat ze zijn voorzien van een bodemwarmtepomp en PV-panelen op het dak. Dit heeft verschillende voordelen. Als bewoner draagt u een steentje bij aan een beter milieu én u betaalt minder voor uw energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug. En u hoeft er zelf niets voor te doen.

De woningen zijn fraai gedetailleerd met ruime dak overstekken, variëteit in gevelversieringen (banden | rollagen boven kozijnen) en divers kleurgebruik van metselwerk. Daarnaast treft u door het plan heen een aantal woningen met markante dwarskappen en dakkapellen aan. De afbeeldingen geven een eerste indruk van de ontwerpen. Het kan zijn dat de steenkleur in nuance afwijkt van de afbeelding.

DE WONINGEN IN VRIJEVELD
Vrijeveld is onderdeel van het grotere geheel Weideveld. Vrijeveld heeft een groen en dorps karakter. Er is veel ruimte tussen de woningen door grote tuinen, wat het plan straks een kenmerkend groene uitstraling geeft. Het woonveld bestaat uit 73 woningen met een grote variatie, zowel in type, grootte als verschijningsvorm. Het prijsniveau in Vrijeveld start bij ca. €285.000,- v.o.n. De verdeling van de woningen in het plan is als volgt:

- 38 hoek- en tussenwoningen van 5,70 of 6,00 meter breed (aantal hoeken met garage) in korte rijen van maximaal vijf woningen
- 26 twee-onder-een-kapwoningen incl. garage van 6,00 tot 7,20 meter breed
- 9 vrijstaande woningen incl. garage van 6,60 of 7,20 meter breed.

De definitieve m² in woonoppervlakte en kaveloppervlakte worden bekend gemaakt tijdens het start verkoop evenement. Hetzelfde geldt voor de definitieve v.o.n. prijzen.

WAT IS DE START BOUW EN DE BOUWTIJD?
Dit jaar zullen de bouw voorbereidende werkzaamheden in de grond worden uitgevoerd, zodat eind van 2018 het terrein bouwrijp is. De bouwwerkzaamheden zullen uiterlijk in het 1e kwartaal van 2019 starten. De bouwtijd is vervolgens circa 1 jaar. E.e.a. uiteraard onder voorbehoud, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

INTERESSE?
De start verkoop van de woningen in Vrijeveld staat gepland in het voorjaar van 2018. Omdat we iedereen zo goed mogelijk en van dezelfde informatie willen voorzien, vragen we u om uw eenmalig via de website www.vrijeveld.nl als belangstellende te registreren. Zo hebben we alle gegadigden bij elkaar en hoeft u geen informatie te missen.
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken