Slingerak

3544 SK, Utrecht
van € 579.000,- tot € 599.000,-

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Slingerak in deelplan Langerak te Utrecht:
Op de grens van oud en nieuw, vlakbij de bekende Zandweg met de karakteristieke lintbebouwing wordt een nieuwe kleinschalige wijk gebouwd: Slingerak. Een nieuwe wijk dat wordt gekenmerkt door een helder karakter dat aansluit bij de historische bebouwing van de Zandweg en de nieuwe woningen van Leidsche Rijn.

Het project bestaat uit 3 royale vrijstaande stadsvilla’s De stadsvilla’s zijn met dezelfde uitgangspunten ontworpen en wel zo dat de nieuwe wijk een eigen en sterke identiteit krijgt. De metselwerk plinten, de witte boeidelen: stuk voor stuk kenmerken die in iedere woning terug komen.

Langerak:
De locatie Slingerak De Meern is onderdeel van de wijk Langerak en gelegen aan de rand van de Leidsche Rijn en vlakbij het oude dorp De Meern. De buurt is ruim opgezet met veel groen en binnentuinen. De locatie is goed bereikbaar via de A12 en de A2 en de woningen liggen op loopafstand van de bushalte met een direct busverbinding naar Utrecht stad. Op loopafstand van het Slingerak bevinden zich twee basisscholen. Tevens bevindt zich hier een sporthal, een cultureel centrum en mogelijkheden voor kinderopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum Parkwijk, welke op loopafstand is gelegen.

3 vrijstaande stadsvilla’s:
• Zeer royale vrijstaande stadsvilla’s met grote tuin rondom de woning
• Garages kunnen geheel of gedeeltelijk bij de woning worden betrokken
• Standaard 7 slaapkamers
• Woonoppervlakte van maar liefst ca. 196 m²
• Koopsomindicatie vanaf circa € 579.000 ,- v.o.n.

Interesse? Vraag de documentatie op bij de verkopend makelaars en schrijf u vrijblijvend in.

Collegiaal in verkoop met Hendriks Makelaardij Utrecht
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 196 m²
Perceeloppervlakte 511-558 m²
Inhoud 719 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken