Uphill

3541, Utrecht
van € 260.500,- tot € 420.000,-

Beschrijving

In de wijk Hoge Weide van het Utrechtse Leidsche Rijn komt UpHill. Een prachtig nieuwbouwplan met 33 energiezuinige eengezinswoningen.

UpHill dankt zijn naam aan de ligging op een heuvel. Daarbij is er alles aan gedaan om net dat beetje extra (up) toe te voegen, zodat je hier fantastisch kunt wonen. Denk hierbij aan ideaal bezonde tuinen, vele opties waarmee je dit huis aanpast aan jouw wensen, enorme raampartijen en comfortabele vloerverwarming.

UpHill bestaat uit vier kleine rijtjes die in een rechthoek gebouwd worden. De tuinen met bergingen liggen in het hart van het plan en zijn via een achterpad bereikbaar. Met de tuinmuren bij de hoekwoning wordt ‘het blok’ gesloten en genieten de bewoners van deze woningen van een maximale privacy. De diepte van de tuinen is trouwens afgestemd op de zonligging. Op die manier ben je altijd verzekerd van een plek in de zon op een mooie dag.

Zoek je een scherp geprijsd, energiezuinig huis met veel leefruimte en een lekkere tuin in Utrecht? Maak dan kennis met de vier verschillende typen woningen en ontdek dat Hoge Weide heel veel te bieden heeft.

Wij realiseren woningen welke niet worden aangesloten op stadsverwarming met minimaal een EPC van 0 maar met de mogelijkheid om de woning als 'nul-op-de-meter-woning' uit te voeren. Voor meer informatie over 'nul-op-de-meter' kunt u op de project website terecht.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 121-147 m²
Perceeloppervlakte 92-143 m²
Inhoud 459-586 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken