Le Parc

3451 HJ, Utrecht
van € 250.000,- tot € 545.000,-

Beschrijving

ALLE WONINGEN EN KAVELS ZIJN VERKOCHT

Ziet u zichzelf al in deze aantrekkelijke, groene en waterrijke omgeving in het Maximapark wonen? Dan is de volgende stap het vinden van uw ideale huis. Gaat uw voorkeur uit naar een ruime tussenwoning, hoekwoning, vrijstaand huis of kiest u voor een ruime twee-onder-een-kapwoning?

Zo eindeloos woont u in Le Parc:

- kwaliteitswoningen met vloerverwarming en mooie raampartijen
- mooie architectuur in groene, waterrijke omgeving
- luxe badkamer met Villeroy & Boch sanitair
- riante kavels en twee parkeerplaatsen op eigen oprit
- centrum Vleuten op loopafstand
- wonen aan het Maximapark

Kwaliteit gaat lang mee

Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van een bijzonder goed geïsoleerde woning, gebouwd met duurzame materialen die de hoogwaardige uitstraling van het huis benadrukken. Ook mag u rekenen op comfortabele vloerverwarming en een prachtige badkamer met luxe sanitair van Villeroy & Boch.

Op smaak gemaakt

Misschien perfect voor u. Maar als u het anders wilt, kan dat ook. Dat is tenslotte een van de grote voordelen van nieuwbouw kopen: eindelijk een huis dat u helemaal op uw manier kunt indelen, afwerken en inrichten. Geen concessies! Bezoek na aankoop van het huis de projectshowroom en vertel ons uw wensen. Wij denken graag met u mee en kunnen u van professioneel advies voorzien. Een droomkeuken of een badkamer die volledig past bij uw wensen en smaak, worden realiteit in Le Parc.

Eindeloos wonen in Vleuten

Grenzend aan het oude dorp Vleuten, in het Maxima Park, komt Le Parc. Het groene, waterrijke karakter van de omgeving wordt doorgetrokken in het nieuwbouwplan. Een groot deel van de woningen ligt zelfs met de voorzijde aan het water, of direct aan het park, wat gegarandeerd een mooi uitzicht oplevert. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan de architectuur, waardoor de woningen de kwaliteiten van de omgeving versterken: Duurzaamheid, kwaliteitsmaterialen, fraaie details en grote raampartijen kenmerken het wonen in Le Parc.

Eindeloos genieten

In Le Parc krijgen bewoners alle ruimte om te genieten. De deelplannen worden gekaderd door natuurlijke elementen en de huizen staan stuk voor stuk op een riante kavel.

Op weg naar…

Vleuten ligt tussen de A2 en de A12, zeer centraal: midden in het land. De snelwegen zijn goed bereikbaar via diverse toegangswegen. Daarmee is een groot deel van Nederland snel bereikbaar. Reist u met het openbaar vervoer, dan kunt u rekenen op een uitstekend openbaarvervoersnetwerk. Vleuten heeft een eigen treinstation, dat op enkele minuten loopafstand van Le Parc ligt.

Lekker centraal, dus overal dichtbij

Le Parc ligt in Vleuten, om precies te zijn aan de Wilhelminalaan. U woont hier weliswaar nieuw, maar u profiteert direct van alle aanwezige voorzieningen in het centrum van Vleuten, dat om de hoek ligt. Bovendien is het zeer uitgebreide nieuwe winkelcentrum Vleuterweide binnen enkele minuten bereikbaar. Allerlei soorten winkels, supermarkten, restaurants en diverse basis- en middelbare scholen, u vindt het allemaal dichtbij Le Parc. Voor een middag winkelen en een avond uit is Utrecht natuurlijk ook van harte aan te bevelen. Ideaal, want vanuit Le Parc bent u binnen twintig autominuten of 15 treinminuten in hartje Utrecht. Wist u trouwens dat Vleuten een heel sportieve gemeente is? U en uw kinderen hebben het voor het kiezen, want er zijn vele sportclubs en verenigingen. Stelt u zich eens voor hoe fijn het is als uw kinderen zelf op de fiets naar trainen kunnen via een veilige route. Ideaal toch?

Rondom uw huis heeft u straks alle ruimte om te ontspannen en wilt u uw horizon verbreden, de kinderen laten ravotten of zelf een frisse neus halen, dan zijn de mogelijkheden legio. Te beginnen met het Maximapark met een groot aantal sport en recreatiemogelijkheden in uw spreekwoordelijke achtertuin en wat dacht u van de Haarrijnse plas en diverse sportverenigingen? Allemaal heel dichtbij.

Interesse?
Vraag de documentatie op bij de verkopend makelaars, en stuur uw inschrijfformulier met keuze voor bouwnummers naar één van de verkopend makelaars retour.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 133-168 m²
Perceeloppervlakte 154-551 m²
Inhoud 399-504 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken