Jouw toekomst als makelaar in het groen/geel?

Je bent ambitieus, hebt een afgeronde KRMT of RMT-opleiding en je overweegt zelf te gaan ondernemen? Maar twijfelt over hoe en waar? Heb je een visie over waar de makelaardij in de toekomst naar toe gaat en durf je dit ook na te streven? Dan kan Garantiemakelaars wat voor jou betekenen. 

Wie zoeken wij?

Garantiemakelaars groeit en is op zoek naar makelaars die een eigen vestiging willen openen en zo onderdeel willen uitmaken van haar landelijk opererende netwerk van makelaarskantoren. Met ruim 60 makelaarskantoren zijn wij een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland.
 
Jij staat met passie en energie in het makelaarsvak en bent toe aan een nieuwe stap: ondernemen als zelfstandig makelaar. Jij wilt een eigen kantoor en werkgebied, waar je kan werken aan je netwerk, lokale kennis en ondernemerschap. Je hebt een afgeronde RMT-opleiding of bent een KRMT-er met ambitie. Je hebt een duidelijke toekomstvisie als makelaar. Je hebt al ruim ervaring: van klantcontact, onderhandelen tot dossiervorming. Jouw klanten zijn áltijd tevreden. Heb je ook kennis en ervaring met BOG en nieuwbouwprojecten? Dan is dat extra mooi meegenomen.
 
 

Wat bieden wij?

Garantiemakelaars ontzorgt en geeft jou een stevige basis om vanuit te floreren. Wij zijn een landelijk opererende soft-franchise organisatie. Onze formule onderscheidt zich door 5 unieke garanties en hoge standaard dienstverlening. Wij geloven dat we in deze dynamische markt het verschil kunnen maken door perfecte service en optimale aanwezigheid op internet. Zo zijn al onze kantoren aanwezig op de diverse sociale media, hebben ze een eigen state of the art website en die vanuit de centrale organisatie continu geoptimaliseerd worden. Onze makelaars hebben een eigen exclusief werkgebied en behoren minimaal in de top 10 binnen hun regio. De groen / gele uitstraling zorgt voor een hoge herkenbaarheid bij consumenten.
 
Er is een uitgekiende mix aan diensten en materialen beschikbaar die de Garantiemakelaar een voorsprong geven. Niet alleen in zijn fysieke presentatie met frisse, moderne materialen met een goed verhaal maar met name ook online. Garantiemakelaars zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken om administratie, (digitale) marketing activiteiten als e-mail marketing, SEO en social media en 24/7 bereikbaar zijn. 
 
Vanuit de organisatie wordt je vanaf het begin af aan ondersteund. Binnen drie maanden kunnen wij samen met jou een vestiging openen. Bij de navolgende onderdelen wordt je volledig ondersteund: 
 
  • Keuze locatie
  • Onderhandelingen huurcontract, inrichting en stoffering van jouw nieuwe vestiging
  • Keuze vorm van rechtspersoon, oprichtingsakten, management- en aandheelhoudersovereenkomsten
  • Inbreng kennis en kunde op het gebied van templates, relaties en nieuwbouwadviezen
  • Indien gewenst een 100% financiering van aanloopkosten (huur, marketing, abonnementen, salarissen, inventaris en inrichting)
  • Volledige administratie van de vestiging, salarisadministratie, btw en vpb aangiften, jaarrekeningen en maandrapportages
  • Continue beschikbaarheid van een social media expert en e-marketing adviseur
  • Ervaren en enthousiaste hypotheekadviseurs, nieuwbouwadviseurs en bedrijfsmakelaars op afroep inzetbaar 

Kortom: jij focust je op de beste zijn in je vak en werkgebied en wij zorgen voor alle randzaken. 

Werkgebied

Wij staan er voor open om elk werkgebied toe te voegen aan ons netwerk van kantoren, maar zijn met name op zoek naar makelaars die zich als zelfstandige willen vestigen in deze plaatsen:
 
  • Uithoorn
  • Abcoude
  • Mijdrecht
  • Weesp
  • Breukelen
  • Woudenberg
  • Bunnik / Odijk
  • Amersfoort / Leusden 

Interesse? Neem contact op met Robert Haagsma via r.haagsma@garantiemakelaars.nl, 036-7502610 of met Theo Hoogendoorn via theo@propertypeople.nl, 06-27074825.

Garantiemakelaars
Transistorstraat 7
1322 CJ Almere
E-mailadres:
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.
Anoniem
8

Inzicht in bezichtiginen. Hoe wordt een lead afgehandeld, hoe is de nazorg voor bezichtigers, worden ze gebeld?

Shirley Willems
9

We zijn goed en snel geholpen en ze zijn goed (telefonisch) bereikbaar en duidelijk. Mooie presentatie van ons huis. Ook zeker complimenten voor de goede fotograaf Jan Krijbolder.

Verkoper van Boterbloemstraat 39
8

hoge deskundigheid, vriendelijk in contact, snelle verkoop!, goed advies voor verkoopstrategie, prettige samenwerking

Lees meer
Terug