Te koop: Burgemeester Ottenhoffstraat 7, 6561 CL Groesbeek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
Fraai karakteristiek half vrijstaand woon-/winkelpand, gunstig gelegen tegen het centrum van Groesbeek, aan park. Dit woon-winkelpand heeft veel potentieel en is voorzien van een afsluitbare oprit naar losstaande bijbehorende garage units, 88m², en ruime parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. Naast de beklinkerde parkeerplaats bevindt zich een ruime tuin op het Zuiden. De tuin is afgescheiden middels een haag en heeft 2 beklinkerde terrasgedeelten.

In het winkeldeel is een drankhandel gevestigd met een representatieve verkoopruimte, 78m2, achterliggend magazijn, 50m2,(met apart toilet) en een ruime voorraad(wijn)kelder ca. 100 m2.
Via een wenteltrap in de winkel komt men uit op het kantoor, vanuit waar men een grote opslagruimte boven het magazijn kan bereiken. Via het kantoor is eveneens het woondeel te bereiken, het woondeel heeft echter ook een eigen trap.

Het woongedeelte spreidt zich uit over zowel de begane grond alsmede de eerste verdieping en de zolder. Op de begane grond bevindt zich een ruime L-woonkamer met convectorput en een schuifpui waarmee de tuin te bereiken is.

Door een uitbouw is er een mooie open en ruime moderne woonkeuken ontstaan welke voorzien is van de nodige inbouwapparatuur. Door onder andere twee grote lichtkoepels in de woonkamer en keuken is volop daglicht in de leefruimtes.
Via de woonkeuken is er toegang naar een aparte entree voorzien van toilet met extra urinoir. Deze entree geeft toegang naar de tuin en is als aparte voordeur te gebruiken voor het woondeel.

De woning heeft op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers allen met enkele of dubbele wastafel, waarvan de grootste slaapkamer deuren naar het dakterras heeft, een complete luxe badkamer voorzien van douche, bad, 3e toilet, bidet en wastafel.

Indeling:

Entree / L-vormige verkoopruimte / magazijn met toilet / achterterrein met ongeveer 3 garageboxen en bedrijfsopslag.

Woning:
Entree / gang / deur naar ruime kelder (bereikbaar via magazijn alsook via woonruimte),
Luxe keuken uit 1999 granietenblad en veel inbouwapparatuur (2 ovens)
woonkamer met schuifpui naar tuin op het Zuiden / ruim toilet met herentoilet en wastafel

Verdieping:
3 ruime slaapkamers, allen met enkele of dubbele wastafel, de grootste slaapkamer heeft deuren naar het dakterras / 2 vaste kasten 2 vaste wastafels, 2 in 1 lopende kamers / logeerkamer / ruime badkamer, bad, douche, vaste wastafel, bidet, toilet, vloerverwarming / via het luik op de eerste verdieping toegang tot een ruime zolder (2e verdieping), deze goed geïsoleerde ruimte biedt mogelijkheden tot het creëren van extra kamers / kantoor met trap naar winkel / zolder boven magazijn

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 13039/291720
Prijs € 475.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 28 april 2016
Laatste wijziging Maandag 25 juli 2016
Bouw
Type object Winkelruimte, bog overig
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1940
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 887 m²
Bruto vloeroppervlakte 200 m²
Locatie
Ligging In woonwijk

Marktcijfers Groesbeek

€ 241.882,- Gemiddelde verkoopprijs in Groesbeek Landelijk gemiddelde: € 257.145,-
€ 293.599,- Gemiddelde vraagprijs in Groesbeek Landelijk gemiddelde: € 319.842,-
50 Gemiddelde verkooptijd in Groesbeek Landelijk gemiddelde: 60
1.433 Gemiddeld aangeboden in Groesbeek Landelijk gemiddelde: 75.803
661 Gemiddeld aantal verkocht in Groesbeek Landelijk gemiddelde: 32.306
€ 2.064,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Groesbeek Landelijk gemiddelde: € 2.236,-/m2
Terug
Recent bekeken