Omschrijving

Wonen in een gebouw met monumentale uitstraling maar toch het moderne comfort. Dat kan in dit driekamer appartement gelegen op de begane grond met terras op het zuiden. Het complex ligt op loopafstand van de Maas waardoor u mooie wandelpaden en routes in de nabijheid heeft. Daarnaast is het NS station in de nabijheid van het complex maar ook de voorzieningen van Mook.

Woonoppervlakte: ca. 95 m2, terras ca. 12m2, parkeren op eigen terrein, bouwjaar 1922, gerenoveerd in 1997, aantal kamers 3.

Vanaf de Rijksweg, de doorgaande weg van Nijmegen naar o.a. Mook, komt u op het eigen terrein van dit complex waar voldoende parkeergelegenheden zijn voor eigen bewoners maar ook voor bezoek. Vandaar komt u via de fraaie voordeur in het complex. De voordeur staat in de oude historische gevel waarachter een compleet nieuw complex is gebouwd. U komt uit in de gang die toegang geeft tot alle appartement op de begane grond. Via deze gang bereikt u ook de inpandige bergingen die afsluitbaar zijn.

Woning: 
Via de voordeur treedt u binnen in de ruime hal die de verbinding tussen alle ruimtes in het appartement vormt. In deze gang bevinden zich het toilet, de stookruimte en de meterkast. Het appartement heeft een halfopen keuken met een nette L-vormige keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, combi magnetron/oven en kookplaat) Naast de keuken treft u de berging aan met opstelling voor de wasmachine. De ruime woonkamer geeft toegang naar het zonnige terras aan de achterzijde van het complex. Tevens zijn er 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 14 en 13 m2. Tussen beide slaapkamers is de badkamer gesitueerd met ligbad, 2e toilet, vaste wastafel en inloopdouche.

Voor het huren van deze appartementen geldt een inkomenseis (ca. € 43.000,00) maar geen leeftijdsgrens. 

Het huurcontract wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar.

Het appartement heeft een eigen gas/water en elektra aansluiting.

Servicekosten voor rekening van huurder bedragen € 56,00 per maand.

Huurprijs € 920,00 per maand.

Kandidaten zullen bij toewijzing worden gescreend. De kosten voor screening (€ 15,00 per screening) zullen aan de kandiaat in rekening worden gebracht.

Kenmerken