Onder optie
€ 1.140,- /mnd

Onder optie: Herfsttuinlaan, 3452 RD Vleuten

Beschrijving

Lees meer
MET REGELMAAT BESCHIKBAAR IN DE TUINLANDEN TE VLEUTERWEIDE (Herfsttuinlaan en Lentetuinlaan).

Meer informatie?
Voor meer informatie over de woningen, inschrijfformulier en de recente beschikbaarheid kunt u contact opnemen met: Beumer Garantiemakelaars, Meerndijk 7 te De Meern, 030-677 60 00 / huren@beumer.nl
Of kijk op de website van Beumer Garantiemakelaars.

Duurzaam wonen is wonen in Het Loofrijk

LoofRijk biedt u een ruime en comfortabele woning met veel leefruimte in een kindvriendelijke woonomgeving.Traditioneel gebouwd maar voorzien van alle moderne gemakken. LoofRijk is een kleinschalig project met 32 comfortabele eengezinswoningen in De Tuinlanden in Vleuterweide. Een project voor wie van rust en ruimte houdt. De woningen staan in groepjes van zes tot tien bij elkaar en liggen aan rustige straten en een groen parkje.

Traditionele bakstenen, pannendaken en dakoverstekken geven de woningen allure. Binnen geniet u van een kwalitatief hoogwaardige afwerking die veel verder gaat dan gebruikelijk is. Uw woning is standaard voorzien vaneen luxe keuken met moderne inbouwapparatuur en een complete badkamer met grote tegels en Villeroy&Boch sanitair. Bovendien zijn alle woningen aangesloten op een WKO-installatie. Een modern en duurzaam klimaatsysteem dat vloerverwarming, vloerkoeling en de warmwatervoorziening levert. De gehele woning wordt uitgevoerd met vloerverwarming en vloerkoeling, waardoor u geen convectoren heeft. U profiteert het hele jaar door van een comfortabel klimaat in huis en draagt bovendien bij aan een beter milieu.

De Tuinlanden
De Tuinlanden is het laatste deelplan van Vleuterweide. Het winkelcentrum is op loopafstand en in de wijk zijn de bouw van twee kinderdagverblijven en diverse basisscholen gepland.

Aparte buurtjes binnen de wijk, korte straten en een schoolplein als centrum. Daarin onderscheidt De Tuinlanden zich van andere wijken. Het is een kindvriendelijke en veilige buurt. Gezellige paden nodigen uit voor een wandeling en tot het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe kennissen. De levendige Hoofdstraat verbindt de twee basisscholen, twee kinderdagverblijven, twee zorgvoorzieningen, een boomgaard, een bushalte en een pleintje met elkaar. LoofRijk ligt aan de noordkant van de Sculpturentuinlaan. Brede straten en veelal luxe woningen vormen het straatbeeld. In De Tuinlanden is het aanbod divers. Rijwoningen worden afgewisseld met tweekappers en vrijstaande villa’s. Als een echt dorp. Om ervoor te zorgen dat de wijk een mooi geheel vormt, sluit de architectuur van de verschillende woningen mooi op elkaar aan. Zo hebben alle woningen een
gemetselde gevel, een traditioneel pannendak en eenzelfde sierhekwerk of groene haag als erfscheiding langs de stoep.

Huureisen
- Huurtermijn, minimaal 1 jaar.
- De inkomenseis voor een huurwoning is over het algemeen: 4 x de maandhuurprijs = bruto maandinkomen, bijvoorbeeld voor een huurwoning van € 825 dient het bruto maandinkomen 4 x € 825 = € 3.300 te bedragen (u mag het eventuele tweede inkomen maximaal voor 50% meetellen.
- Wanneer u zelfstandig ondernemer bent dan dient u onder andere ca. 2 jaar te zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Het stellen van een bankgarantie ter grootte van 6 maanden huur maakt deel uit van het huren van de woning.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17228/3186951
Prijs € 1.140,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 15 maart 2016
Laatste wijziging Woensdag 26 juni 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 127 m²
Inhoud 414 m³
Terug
Recent bekeken