Onder optie
€ 1.005,- /mnd

Onder optie: Mattenbieslaan, 3452 AE Vleuten

Beschrijving

Lees meer
MET REGELMAAT BESCHIKBAAR:

De Rietvelden:huurwoningen aan de Mattenbieslaan en Dwergbieslaan

Meer informatie?
Voor meer informatie over de woningen, inschrijfformulier en de recente beschikbaarheid kunt u contact opnemen met: Beumer Garantiemakelaars, Meerndijk 7 te De Meern, 030-677 60 00.

Of kijk op de website van Beumer Garantiemakelaars.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als 'zoeker'. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvang u hierover direct bericht. Voor het inschrijfformulier kunt u ons een E- mail sturen en wij zenden u de informatie toe.

Oppervlakte van 111 m² tot 120 m²
Inhoud van 278 m³ tot 325 m³
Huurprijs van € 925 tot € 1.095

Vleuterweide
Vanwege de ligging, pal tegen het Groene hart van de Randstad en tussen de dorpskernen van De Meern en Vleuten, heeft Vleuterweide een landelijke en dorpse sfeer gekregen, waarbij zoveel mogelijk oude landschapselementen en wegen bewaard zijn gebleven. Ook grenst Vleuterweide aan het Maxima Park, het 300 hectare groen middengebied van Leidsche Rijn met volop mogelijkheden voor ontspanning, sport en cultuur.

Waterrijk wonen
In De Rietvelden is water de belangrijkste sfeerbepalende factor. Zo stroomt de Middelwetering midden door het plan en slingert ook het stroompje De Heycop zich een weg door De Rietvelden. Groen en waterrijk wonen dus te midden van sloten, rietoevers en watertjes. Samen met talloze bruggetjes, verhoogde kaders en vlonders levert dat een intieme sfeer op die uniek is voor De Rietvelden. Zowel binnen de wijk Vleuterweide als binnen het totaal van het stadsdeel Leidsche Rijn.

Op de grens van stad en platteland
Het predikaat van mooiste plek binnen Vleuterweide dankt De Rietvelden niet alleen aan de aanwezigheid van water maar ook aan haar unieke ligging. Letterlijk en figuurlijk op het grensvlak van natuur en stad is het ontspannend wonen. Immers, u geniet niet alleen in uw eigen tuin van rust, ruimte en ruisend riet. Ook op korte afstand van uw woning is het heerlijk wandelen, fietsen en skeeleren. De weide uitzichten over het Groene Hart dragen daar in belangrijke mate aan bij.

Compleet een veelzijdig
De Rietvelden ligt in het meest westelijk deel van Vleuterweide. De wijk heeft royale kavels, brede lanen en veel openbaar groen. Pal aan de oostzijde van De Rietvelden is het Vleuterweide centrum gerealiseerd, met veel winkels en een groot aantal voorzieningen.

De Woningen
Diverse vrije sector huurwoningen aan de Mattenbieslaan en Dwergbieslaan te Vleuterweide (VLEUTEN). De woningen zijn modern met hoogwaardige kwaliteit, en luxe afwerking.

Indeling
Begane grond:
- ruime entree aan voorzijde, garderoberuimte, toilet en trap naar de 1e etage
- tuingerichte ruime woonkamer
- open keuken

Eerste verdieping
- royale overloop
- 3 slaapkamers
- badkamer voorzien van ligbad, aparte douche, toilet en wastafel
- vaste trap naar tweede verdieping

Tweede verdieping
- ruime open zolder en wasmachine- & drogeraansluiting.

* de foto's zijn van een andere woning maar van hetzelfde typen en geven een goede indicatie van de indeling.

Huureisen
- Huurtermijn, minimaal 1 jaar.
- De inkomenseis voor een huurwoning is over het algemeen: 4 x de maandhuurprijs = bruto maandinkomen, bijvoorbeeld voor een huurwoning van € 825 dient het bruto maandinkomen 4 x € 825 = € 3.300 te bedragen (u mag het eventuele tweede inkomen maximaal voor 50% meetellen.
- Wanneer u zelfstandig ondernemer bent dan dient u onder andere ca. 2 jaar te zijn ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Het stellen van een bankgarantie ter grootte van 6 maanden huur maakt deel uit van het huren van de woning.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17228/1287172
Prijs € 1.005,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 11 februari 2009
Laatste wijziging Vrijdag 1 maart 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2005
Isolatievormen Dubbel glas
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 120 m²
Inhoud 325 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2005
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Tuin aanwezig Ja
Terug
Recent bekeken