Te huur: De Clomp Bouwnummer B.2.7, 3704 Zeist

Onderdeel van nieuwbouwproject De Clomp

Beschrijving

Lees meer
Schrijf je snel in voor de laatste appartementen in De Clomp te Zeist! De appartementen worden in november opgeleverd en zijn dus bijna per direct te betrekken.

Wonen in De Clomp staat voor comfortabel wonen met àlles wat je nodig hebt aan voorzieningen in jouw buurt. Of het nu de huisarts, fysiotherapeut, sporten of je dagelijkse boodschappen betreft, alles vind je op een steenworp afstand. Maar De Clomp biedt met de Grift en de nabijheid van het Utrechts Landschap met haar weelderige landgoederen ook een overdaad aan groen om te recreëren.

Het driekamerappartement heeft een woonoppervlakte van 75 m2 en beschikt over 2 riante slaapkamers. De volledige moderne betegelde badkamer is voorzien van een riante inloopdouche en brede wastafel. Vanwege de ligging op de 2e etage kijk je vrij uit. De ligging van het balkon is zuid-oost. Kortom vanaf 's ochtends vroeg tot de gehele dag heb je de zon op het balkon. Uiteraard zorgt dit ook voor een mooi licht appartement door de grote raampartijen.

De Clomp ligt in de stad Zeist. Al eeuwenlang wordt Zeist geroemd om de combinatie van haar prachtige landschap en centrale ligging. Zeist, met haar ruim 60.000 inwoners, ligt in het hart van het land. Dicht bij Utrecht en perfect bereikbaar door haar eigen station, uitvalswegen naar de A12 en A28 en goede busverbindingen. Ook beschikt Zeist over een uitgebreid fietspadennetwerk. Vanuit De Clomp is het centrum van Zeist slechts 10 minuten fietsen.

De Clomp is gelegen in de wijk Zeist-West, een groen en ruim opgezette wijk rustig van aard met een goed voorzieningenniveau. De woningen worden november 2019 opgeleverd.

Schrijf je direct in op de projectwebsite wonenindeclomp.nl en wij informeren je direct over de mogelijkheden.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17228/4695425
Prijs € 960,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 25 juli 2019
Laatste wijziging Maandag 14 oktober 2019
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 75 m²
Inhoud 195 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In centrum
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel
Heeft schuur/berging Ja
Terug
Recent bekeken