Omschrijving

Uitstekend onderhouden, keurige eengezinswoning met 4 slaapkamers en een ruime tuin met een vrije ligging aan de achterzijde. De woning is gunstig gelegen op loopafstand van het centrum in een populaire, kindvriendelijke woonwijk nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, kinderopvang, winkels, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wanden. Modern toilet (2015) met hangcloset. Trapkast met locatie meterkast (8 groepen + 2 aardlekschakelaars). Lichte woonkamer met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en elektrische screen aan de voorzijde. Keuken aan de achterzijde met tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden, deur naar de achtertuin en keukenopstelling (2004) voorzien van koelkast (2013), afzuigkap, inductiekookplaat (2018), vaatwasser (2013) en bergruimte.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 aan voorzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden en elektrisch rolluik. Slaapkamer 2 aan achterzijde met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 aan achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden en deur naar het balkon. Badkamer aan de voorzijde met douche en wastafelmeubel en inbouwspots.

2e VERDIEPING:
Voorzolder met tapijt, dakraam aan de achterzijde en cv-combiketel (Nefit HR, bouwjaar 2014). Slaapkamer 4 met tapijt, wastafel en dakkapel aan de achterzijde.

TUIN & BERGING:
Voortuin met beplanting. Geheel omheinde achtertuin met veel privacy, bestrating, beplanting, buitenkraantje, achterom en vrijstaande stenen berging achterin de tuin.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, keurige eengezinswoning met 4 slaapkamers en een ruime tuin met een vrije ligging aan de achterzijde. 
- De woning is gunstig gelegen op loopafstand van het centrum in een populaire, kindvriendelijke woonwijk nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, kinderopvang, winkels, uitvalswegen, etc.
- In 2016 is de begane grond en de 1e verdieping opnieuw gestuukt en geschilderd.
- In 2014 is de cv-combiketel vervangen.
- In 2008 zijn de kozijnen op de 1e verdieping aan de voorzijde vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- In 2014 zijn de kozijnen op de 1e verdieping en 2e verdieping aan de achterzijde vervangen door kunststof kozijnen met dubbele kozijnen. 
- In 2016 is woonkamer kozijn vervangen door kunststof kozijn met dubbel glas.
- In 2004 is de meterkast vervangen.
- Woonoppervlakte 94 m².
- Inhoud 316 m³.
- Perceel 137 m².
- Bouwjaar 1965.
- Aanvaarding in overleg.
- Ideaal voor de starter die een instapklaar woonhuis zoeken in een gewilde omgeving!

Kenmerken