€ 350.000,- v.o.n.

Te koop: parklaan 9, 5831 HA Boxmeer

Onderdeel van nieuwbouwproject Maashaeghe Park

Beschrijving

Lees meer
Grenzend aan het Maasheggenlandschap, op de voormalige locatie van het Maasziekenhuis in Boxmeer, groeit een stijlvolle nieuwe woonomgeving. In het prachtige Maashaeghe Park komen royale bouwkavels en stijlvolle vrijstaande villa’s, voor geïnteresseerden die houden van natuur en mooie architectuur!

Wonen in je eigen natuurgebied
Maashaeghe Park wordt een nieuwe woonbuurt onvergelijkbaar met andere nieuwbouwprojecten in de omgeving. Maashaeghe Park vormt een bijzondere combinatie van inspirerende architectuur en wonen in je eigen natuurgebied. Grenzend aan het dorp, in het glooiende landschap, aan de bosrand of aan de dijk met een mooi uitzicht. Het aanwezige bos, de hoge bomen en de omringende dijken geven Maashaeghe Park op natuurlijke wijze een omsloten karakter.

Er zijn circa 10 royale bouwkavels beschikbaar voor stijlvolle villabebouwing. De bouwkavels zijn omsloten met hagen en een toegangspoort, u heeft de keuze uit 3 speciaal voor Maashaeghe Park ontworpen poorten. U kunt op één van de riante bouwkavels in de stijl van het beeldkwaliteitplan zelf een villa te ontwerpen of u kiest een ontwerp van één van de Maashaeghe Park villa's. Dit zijn villa's die speciaal voor Maashaeghe Park zijn ontworpen. Bij deze optie kunt u, in samenspraak met de architect van de betreffende villa, de villa uiteraard nog voorzien van door u gewenste aanpassingen.

Elke bouwkavel heeft een eigen 'kavelpaspoort' waarin een samenvatting van de randvoorwaarden voor bebouwing zijn opgenomen. Het paspoort is van belang voor uw architect. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het te bebouwen vlak, de rooilijnen, situering van hagen-en boombeplanting en toegepaste woonsfeer met bijbehorende bouwregels.

Voor meer informatie www.maashaeghepark.nl

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 13117/3763361
Prijs € 350.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 4 september 2017
Laatste wijziging Maandag 4 september 2017
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 918 m²

Marktcijfers Boxmeer

€ 235.530,- Gemiddelde verkoopprijs in Boxmeer Landelijk gemiddelde: € 257.145,-
€ 300.941,- Gemiddelde vraagprijs in Boxmeer Landelijk gemiddelde: € 319.842,-
181 Gemiddelde verkooptijd in Boxmeer Landelijk gemiddelde: 60
230 Gemiddeld aangeboden in Boxmeer Landelijk gemiddelde: 75.803
43 Gemiddeld aantal verkocht in Boxmeer Landelijk gemiddelde: 32.306
€ 1.880,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Boxmeer Landelijk gemiddelde: € 2.236,-/m2
Terug
Recent bekeken