Te koop: Batenburg 601, 7423 XR Deventer

Beschrijving

Lees meer
Openbare Executieveiling op 19 september 2018 ten overstaan van RoX Legal B.V. notaris te Rotterdam.
Veilingkosten voor koper , opgave zie veilingnotaris.nl.

Eerste kijkdag is dinsdag 4 september 2018 om 16.00 tot 17.00 uur.
Tweede kijkdag is dinsdag 18 september om 16.00 tot 17.00 uur.

Onderhandse bieding kan uitsluitend schriftelijk aan notaris worden doorgegeven uiterlijk dinsdag 4 september tot 23.59 uur per email.

Aan de rand van het Oostrik, nabij sport- en recreatiecentrum “De Scheg” en winkelcentrum Colmschate en N.S. station, ligt deze ruime eindwoning met een royale achtertuin op het zuidoosten een stenen berging aan de voorzijde.

Indeling; Hal, toilet, meterkast, tuingerichte woonkamer, open keuken .
Verd. overloop, 2 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.
Vaste trap naar tweede verdieping met zolderberging en mogelijkheid voor extra kamer, c.v opstelling en wasmachine-aansluiting.

Er is waterschade en het onderhoud is slecht; houtrot is aan diverse kozijnen geconstateerd.
Er is nog veel huisraad en afval in de woning en in de berging aanwezig; ook in de tuin; koper zorgt voor zijn rekening voor verwijdering. Zie de foto's.

AANVULLENDE INFORMATIE:
Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 19 september 2018 bij inzet en afslag vanaf 9:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl)

ten overstaan van een (kandidaat-) notaris, verbonden aan het kantoor van RoX Legal B.V.:

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt: - het notarieel honorarium; - de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches; - de eventuele ontruimingskosten.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 4 september 2018 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 15.000,00. Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 16 oktober 2018.

Info: www.veilingnotaris.nl RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. +31 (0)10 - 2001 700, in behandeling bij mevr. Hemradj.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 03089/4067511
Prijs Publieke veiling
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 27 augustus 2018
Laatste wijziging Dinsdag 4 september 2018
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, eind woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1973
Type dak Lessenaarsdak
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 127 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 110 m²
Inhoud 395 m³
Tuinoppervlakte 43 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuidoost
Staat Verwaarloosd
CV ketel
CV ketel Vaillant
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2008
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Tuin aanwezig Ja
Heeft ventilatie Ja

Marktcijfers Deventer

€ 206.548,- Gemiddelde verkoopprijs in Deventer Landelijk gemiddelde: € 257.145,-
€ 275.364,- Gemiddelde vraagprijs in Deventer Landelijk gemiddelde: € 319.842,-
50 Gemiddelde verkooptijd in Deventer Landelijk gemiddelde: 60
492 Gemiddeld aangeboden in Deventer Landelijk gemiddelde: 75.803
267 Gemiddeld aantal verkocht in Deventer Landelijk gemiddelde: 32.306
€ 1.834,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Deventer Landelijk gemiddelde: € 2.236,-/m2
Terug
Recent bekeken