Omschrijving

Ruim 3-kamerappartement op de 2e woonlaag met aan voor- en achterzijde een balkon. Het appartement beschikt over een berging en eventueel een garage op de begane grond extra bij te kopen. Centraal gelegen in stadsdeel Woensel nabij Winkelcentrum Woensel XL, uitvalswegen, winkels en openbaar vervoer.

BEGANE GROND & BERGING:
Entree voorzien van brievenbussen, intercom en bellentableau. Trappenhuis naar de appartementen.
Berging voorzien van elektra op begane grond. 

GARAGE:
Er is een mogelijkheid tot het bijkopen van een garagebox (nummer 32) in het complex voor € 15.000,= k.k. De garage is voorzien van elektra en veel bergruimte. Bereikbaar via de achterzijde van het gebouw.

APPARTEMENT (2E VERDIEPING):
Entree met tapijtvloer, stucwerk wanden, inbouwkast, meterkast (3 groepen). Gedeeltelijk betegeld toilet met toilet en fonteintje. Gesloten keuken met vinylvloer, opstelling cv-combiketel (Atag, bouwjaar 2009) toegangsdeur naar balkon. Overdekt balkon. Keukeninrichting in rechte opstelling en voorzien van koelkast, vriezer, gasfornuis en oven, wasmachine-aansluiting en deur naar badkamer. Woonkamer met tapijtvloer, stucwerk wanden en deur naar balkon. Overdekt balkon op aan voorzijde met zonneluifel. Badkamer met tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden, wastafel en verhoogde douche. Slaapkamer 1 aan voorzijde met tapijtvloer, stucwerk wanden en inbouwkast. Slaapkamer 2 aan achterzijde met tapijtvloer en stucwerk wanden.

ALGEMEEN:
- Ruim 3-kamerappartement op de 2e woonlaag met aan voor- en achterzijde een balkon.
- Centraal gelegen in stadsdeel Woensel nabij Winkelcentrum Woensel XL, uitvalswegen, winkels en openbaar vervoer.
- Eigen berging en mogelijkheid voor eigen garage op de begane grond, beide voorzien van elektra.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing. 
- Voldoende gratis parkeermogelijkheden rondom het gebouw.
- Woonoppervlakte 75 m².
- Inhoud 242 m³.
- Servicekosten € 156,78 maand en voor de garage € 13,83 per maand.
- Bouwjaar 1960.
- Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.

Kenmerken