€ 309.000,- v.o.n.

Te koop: Bouwnummer, 8162 CE Epe

Onderdeel van nieuwbouwproject Florin

Beschrijving

Lees meer
Florin, elegant, authentiek en comfortabel wonen in een werkelijk schitterende omgeving, op loopafstand van het centrum van Epe. Beleef het in Florin. Het goede leven.

Leefcomfort staat centraal in de twee luxueuze en charmante appartementenvilla's die verrijzen waar ooit de Rabobank gevestigd was. Florin biedt alles wat het leven zo aangenaam maakt, u hoeft hier nooit meer weg ! Bij het ontwerpen van de villa's is nagedacht over luxe, veiligheid, ruimte, duurzaamheid en authenticiteit. De combinatie tussen authentieke stijlelementen en uiterst moderne en zeer luxueuze wooninnovaties maakt dat deze appartementen garant staan voor een leven lang zorgeloos genieten.

Comfortabel leven in Florin wordt mogelijk gemaakt door de domotica. Hierbij wordt gedacht aan het op afstand bedienen van de verwarming, automatische verlichting in de gang en het ontgrendelen van uw voordeur met een druk op de knop. Al deze voorzieningen worden al ingebouwd in uw Florin appartement, mocht u het willen uitbreiden dan zijn daar een tal van mogelijkheden voor.

De villa's worden gebouwd op loopafstand van het centrum van Epe en grenzend aan het Dr. Loeffpark. Het ontwerp van de villa's sluit zeer goed aan op de bebouwing in de directe omgeving. Het doet de oude tijden herleven, maar tegelijkertijd ademt het eigentijdse luxe welke is omringt door fraaie landschapstuin.

Het plan Florin bestaat uit twee authentiek en eigentijdse villa's.
Villa J, gelegen aan de Hoofdstraat, herbergt 2 Penthouses en 12 driekamerappartementen met een oppervlakte die varieert van 95 m2 tot 151 m2. De appartementen beschikken over een balkon en zijn verdeeld over drie verdiepingen welke middels een lift te bereiken zijn. In het souterrain bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen.

Villa B, gelegen aan de Prinses Julianalaan, herbergt 11 driekamerappartementen en de lounge. De oppervlakten van de appartementen varieert van 92 m2 tot 102 m2. De woonlagen zijn via een lift bereikbaar, in het souterrain bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen.
De lounge in de Villa is een plek waar u kunt ontspannen en ontmoeten. U kunt hier rustig een boek lezen, genieten van de aangrenzende tuin of samen dingen doen. Een bridgemiddag, gezamenlijke lunch, verjaardagsfeest of TV avond ? Alles is mogelijk bij Florin !

Voor meer informatie kijk op: www.florinepe.nl

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 1150/3311010
Prijs € 309.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 12 juli 2016
Laatste wijziging Maandag 26 juni 2017
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 92 m²
Inhoud 258 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 10 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In centrum
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Heeft een garage Ja

Marktcijfers Epe

€ 274.448,- Gemiddelde verkoopprijs in Epe Landelijk gemiddelde: € 257.145,-
€ 445.722,- Gemiddelde vraagprijs in Epe Landelijk gemiddelde: € 319.842,-
144 Gemiddelde verkooptijd in Epe Landelijk gemiddelde: 60
335 Gemiddeld aangeboden in Epe Landelijk gemiddelde: 75.803
90 Gemiddeld aantal verkocht in Epe Landelijk gemiddelde: 32.306
€ 2.121,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Epe Landelijk gemiddelde: € 2.236,-/m2
Terug
Recent bekeken