€ 575.000,- v.o.n.

Te koop: Bernadettelaan 25, 2204 CC Gouda

Beschrijving

Lees meer
Bernadettelaan 25, 2202 CC Noordwijk (Tuinkavel 141)

Heerlijk tuinieren, uitgebreid dineren op het terras bij het huis of tot rust komen in de hangmat, terwijl u geniet van het geluid van fluitende vogels en kabbelend water. Spreekt dit ultiem ontspannen scenario u aan? Bekijk de zeer royale Tuinkavels aan de zuidkant van Sancta Maria.

Een vriendelijk kronkelende laan voert u naar de Tuinkavels die omgeven zijn door watergangen, reeds aanwezige waardevolle bomen en de nieuw aangeplante groenzone. Het geheel is heerlijk ruim opgezet, wat bijdraagt aan een hoge mate van privacy. Bij thuiskomst op het landgoed parkeert u de auto op eigen terrein.

Voor deze Tuinkavels van 900 tot 3.000 m² geldt geen minimaal beplantingspercentage. Hier krijgt u de volledige vrijheid om uw droomvilla te realiseren tussen het bestaande groen van Landgoed Sancta Maria. Heerlijk een huis dat qua sfeer, ruimte en functionaliteit volledig tegemoetkomt aan uw wensen.

Kiest u voor de volledige de regie over uw ontwerp of laat u zich geheel ontzorgen? Hoe u het proces inricht, om te komen van uw droomwoning naar uw nieuwe thuis, bepaalt u zelf. De Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria levert u de kavel om uw droomwoning op te bouwen. De uitwerking van uw woning heeft u in eigen hand. U kunt kiezen voor de volgende twee opties:

1. Kavel met eigen ontwerp
Een vrije kavel. Vrijheid is het sleutelwoord. In de unieke setting van dit landgoed krijgt u de ruimte voor het realiseren van uw woondroom. Als u kiest voor een ‘kavel met eigen ontwerp’ bent u vrij om zelf een architect en een aannemer te selecteren. Wie weet, heeft u al iemand op het oog. Als u liever gebruik maakt van onze contacten en expertise, kies dan voor een ‘kavel met ontwerp van architect’.

2. Kavel met ontwerp van architect
Zorgeloos uw vrije kavel laten bebouwen. Daar kiest u voor als u een kavel koopt ‘met architect’. De door ons geselecteerde architecten kunnen u volledig ontzorgen tijdens het ontwerp-, vergunnings- en bouwproces. Zij staan u graag bij als deskundige partner. Ter inspiratie vindt u op onze website referentiebeelden van eerder door deze partijen gerealiseerde woningen. Zit uw droomhuis hiertussen?

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25072/4274210
Koopsom € 575.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 15 oktober 2018
Laatste wijziging Dinsdag 6 november 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.270 m²
Locatie
Ligging Platteland
Terug
Recent bekeken