Te koop: Loovelden - Loostraat > 16 bouwkavels, 6852 BD Huissen

Beschrijving

Lees meer
Ontdek het plezier van zelf bouwen!

De luxe van vrije keuze. Volledig maatwerk in wonen, eigenlijk is er dan maar één optie de beste: zelf bouwen. Het is een droom van velen om tot in detail te bepalen hoe een huis eruit ziet. Van de grote woonkeuken, de maatvoering van de open haard tot de uitstraling van de brievenbus. In Loovelden is het mogelijk.

In Loovelden liggen 16 bouwkavels aan de noordwestelijke aan de Loostraat en het park Lingezegen. Aan de achterzijde van de kavels worden projectmatig eengezinswoningen gerealiseerd. Omdat de Loostraat aan de westzijde het autoverkeer allen voor bestemmingsverkeer is, zal deze zijde betrekkelijk autoluw zijn. Onderling krijgen de bouwkavels verbindingen met een groen karakter die toegang geven tot de erachter gelegen woonwijk.

De luxe van vrije keuze. Volledig maatwerk in wonen, eigenlijk is er dan maar één optie de beste: zelf bouwen. Het is een droom van velen om tot in detail te bepalen hoe een huis eruit ziet. Van de grote woonkeuken, de maatvoering van de open haard tot de uitstraling van de brievenbus. In Loovelden is het mogelijk.

In Loovelden liggen 16 bouwkavels aan de noordwestelijke aan de Loostraat en het park Lingezegen. Aan de achterzijde van de kavels worden projectmatig eengezinswoningen gerealiseerd. Omdat de Loostraat aan de westzijde het autoverkeer allen voor bestemmingsverkeer is, zal deze zijde betrekkelijk autoluw zijn. Onderling krijgen de bouwkavels verbindingen met een groen karakter die toegang geven tot de erachter gelegen woonwijk.

Een kavel kopen in 6 stappen

1) Wat mag wel wat mag niet?
Als u ons laat weten dat u interesse heeft, krijgt van ons aanvullende informatie. Niet alleen de kaveltekening maar ook informatie over de gemeentelijke randvoorwaarden. Welk deel van de kavel mag bebouwd worden, hoe hoog mag u bouwen en uit hoeveel verdiepingen mag uw woning bestaan? Wat is de gewenste stijl? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord.

2) Het maken van een voorlopig ontwerp
Als u definitief heeft besloten een kavel te kopen, stapt u naar een architect of bouwcoördinator van uw keuze. Deze vertaalt –uiteraard rekening houdend met de gemeentelijke randvoorwaarden- uw wensen naar een eerste ontwerp. Als aanvulling op de randvoorwaarden stelt de architect bovendien een programma van eisen op. Waar komen welke ruimten en hoe groot worden ze? In welke stijl wordt er gebouwd? Deze vragen, en vragen over zaken als materiaal- en kleurkeuzen, installaties en afwerking worden beantwoord.

3) Naar de welstandscommissie
De gemeentelijke randvoorwaarden en het programma van eisen resulteren in een woning die past in de omgeving en binnen uw budget. Als het ontwerp in grote lijnen naar ieders zin is, wordt het al snel voorgelegd aan de Welstandscommissie. Deze toetst uw plannen. Groen licht? Dan vult u samen met uw architect de details in de bouwaanvraag en offertes.

4) De bouwaanvraag en de offertes.
Als het voorlopig ontwerp is uitgegroeid tot een definitief ontwerp, is het tijd voor de officiële bouwaanvraag. De gemeente bekijkt en beoordeelt de bestektekeningen, met daarin alle details van uw woning. Gelijkmatig met de aanvraag bouwvergunning laat u bij verschillende aannemers op basis van de bestektekeningen offertes aanvragen. Als u in deze fase al een aannemer selecteert, kunt u na het verkrijgen van een vergunning ook meteen met de bouw starten. Dat voorkomt oponthoud.

5) De start van de bouw
De bouwvergunning is verleend en de aannemer geselecteerd. Met andere woorden: de bouwwerkzaamheden kunnen beginnen. In dit stadium houdt u zich, eventueel met uw binnenhuisarchitect, bezig met de gedetailleerde afwerking van uw woning (tenzij u deze keuzes al bij het definitief ontwerp heeft gemaakt. U kiest een keuken en apparatuur, badkamer met sanitair en tegels, vloer-, wand- en plafondafwerking enzovoorts.

6) De oplevering
Gefeliciteerd: uw droomwoning is klaar en wordt opgeleverd door de aannemer. Na de verhuizing kunt u er in alle rust van gaan genieten.

Bijzonderheden kavels:

> kavelgrootte variërend van 405 tot 755m2
> brede en lange kavels
> tuinen op het zuidwesten
> ligging nabij Loopark, park Lingezegen.
> ligging aan loostraat (alleen bestemmingsverkeer)
> vrije architectuurkeuze passend binnen beeldkwaliteitsplan
> vrije aannemerkeuze
> Brummelhuis heeft 6 vrijstaande woningen ontwikkeld voor de kavels. Eenvoudig totaalconcept voor de ontwikkeling van uw droomhuis!

Een aannemer vinden, aan u de keuze:

1. Keuzevrijheid aannemer
U bent vrij in uw keuze voor een aannemer als u een kavel koopt! U kunt dus alleen een kavel kopen.

2. Unieke samenwerking met Brummelhuis
Bouwfonds Ontwikkeling en Brummelhuis, beide onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep hebben de handen ineen geslagen en aan de Loostraat een zestal vrijstaande villa’s ontwikkeld. Door deze samenwerking ontstaat er voor u als koper een maximale keuzevrijheid.

Woningtype A
prijs € 299.400 v.o.n.
mogelijk op alle kavels

woningtype B
prijs € 297.900 v.o.n.
mogelijk op kavel 205 en 210

woningtype C
prijs € 314.900 v.o.n.
mogelijk op alle kavels

woningtype D
prijs € 239.000 v.o.n.
mogelijk op alle kavels

woningtype E
prijs € 242.400 v.o.n.
mogelijk op kavel 205 en 210

woningtype F
prijs € 272.300 v.o.n.
mogelijk op alle kavels

Per bouwnummer kunt zien welke woningen er mogelijk zijn. Daarnaast is het mogelijk om, als uw droomvilla er niet tussen zit, in overleg met de architect van Brummelhuis een andere villa te kiezen of te laten ontwerpen. Daarbij wordt het huidige bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan nauwgezet gevolgd. Dit voorkomt verrassingen in het daarop volgende vergunningentraject. Laat u alvast inspireren op www.brummelhuis.nl voor een overzicht van nog meer villa’s en landhuizen.

Coll verkoop:
Roel Willemsen Garantiemakelaars / Hermsen Garantiemakelaars

Omgeving:

Loovelden
Loovelden is het nieuwste gedeelte van Huissen. Op circa 60 hectare liggen 5 deelgebieden met een eigen karakter. Eén ervan is Tuindorp. Net als Huissen ligt Loovelden tussen water en groen; het hart wordt gevormd door het glooiende Loopark. Door de hele buurt komen grote waterpartijen. Loovelden heeft een dorpse sfeer, vanuit de hele wijk zie je de kerktoren van Huissen, een zichtbare koppeling met het stadje.

Tuindorp West
Tuindorp vormt het sluitstuk van Loovelden. Deze buurt is geïnspireerd op de 'groene' tuindorpen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw; nog steeds een zeer geliefde woonvorm. De 1e fase van Tuindorp ligt tussen het Zeegbos, Parkeiland, het voorzieningengebied Plaza en de Loostraat. Hier worden onder meer fraaie eengezinswoningen gerealiseerd in diverse prijsklassen.

De Blauwe Wig
De Blauwe Wig is een bijzondere uitloper van het Loopark. Het is een waterrijke zone waar watervogels en vissen hun plek hebben gevonden in en om het kraakheldere water waar u op veel plekken zo de bodem kunt zien. Met verschillende drijvende bruggetjes, een trekpontje en wandelpaden is het avontuur compleet en zijn de verschillende eilandjes allemaal te bereiken.

Bereikbaarheid
Loovelden ligt op 5 minuten afstand van afrit Huissen op rijksweg N325 (Arnhem-Nijmegen). Vanuit Loovelden is Huissen, met gezellige winkeltjes en een markt, lopend of met de fiets te bereiken. Met de auto bent u binnen het kwartier in Arnhem. Via de N325 is Nijmegen snel bereikbaar, de A15 brengt u naar Den Bosch en de rest van Nederland.

Voorzieningen
In Loovelden vinden we een brede school met kinderdagverblijf en een medisch centrum. Aangrenzend liggen het Zeegbos en diverse sportfaciliteiten.

Huissen
Na 1970 is de bevolking van Huissen bijna verdubbeld door de vele nieuwbouw. Dat heeft de bevolking ook een totaal andere structuur gegeven. Toch koesteren de Huissenaren sterk hun tradities, zoals de herdenking van Beleg en Ontzet, Paasvuur, Koningsschieten en Omdracht. Maar er is nog meer; bijvoorbeeld de Kermis, de Vleiskeuren en natuurlijk het Carnaval. Kortom: er is heel wat te doen in Huissen!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 02100/1153094
Koopsom € 160.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 15 juli 2008
Laatste wijziging Vrijdag 27 oktober 2017
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 376 m²
Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan rustige weg
Beschutte ligging

Marktcijfers Huissen

€ 249.630,- Gemiddelde verkoopprijs in Huissen Landelijk gemiddelde: € 257.145,-
€ 308.698,- Gemiddelde vraagprijs in Huissen Landelijk gemiddelde: € 319.842,-
119 Gemiddelde verkooptijd in Huissen Landelijk gemiddelde: 60
315 Gemiddeld aangeboden in Huissen Landelijk gemiddelde: 75.803
95 Gemiddeld aantal verkocht in Huissen Landelijk gemiddelde: 32.306
€ 1.907,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Huissen Landelijk gemiddelde: € 2.236,-/m2
Terug
Recent bekeken