Omschrijving

Op een heerlijke woonlocatie, in de kindvriendelijke woonwijk Boskant-Zuid ligt deze tot in de puntjes verzorgde hoekwoning met een ruime garage.

De straat is ruim van opzet met volop openbare parkeerplaatsen en alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, basisscholen, kinderopvang en de Veldschuur bevinden zich op korte afstand. Een kindvriendelijk karakter kenmerkt de wijk, o.a. met de aanwezigheid van een nabijgelegen speeltuin.
Ook natuurliefhebbers kunnen genieten van de fijne ligging ten opzichte van de nabijgelegen bossen. Uitvalswegen worden snel en goed bereikt en de ligging ten opzichte van de stedelijke voorzieningen in Nijmegen (o.a. RadboudUMC, de Universiteit en de Hogeschool HAN) is zeer gunstig.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Binnenkomst in de hal met meterkast, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is zeer royaal, mede door de aanbouw aan de achterzijde. De ruimte is heerlijk open met de open keuken en volop contact met de achtertuin door de openslaande deuren in de eetkamer.
Aansluitend aan de keuken beschikt het huis over een praktische bijkeuken met aansluitingen voor witgoedapparatuur en aparte toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en de moderne, neutrale badkamer met een ligbad, een douche, een wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap toegankelijke zolderkamer met volop bergruimte, een dakraam en een dakkapel.

Bijzonderheden:
+ fijne ligging in de wijk, op korte afstand van allerhande voorzieningen;
+ tot in de puntjes verzorgd en keurig afgewerkt;
+ gehele begane grond voorzien van vloerverwarming;
+ de beschikking over een fijne besloten achtertuin;
+ indien u een instapklare woning zoekt in een zeer kindvriendelijke woonomgeving dan is dit fijne (t)huis een bezichtiging meer dan waard!

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken