Omschrijving

HEERLIJK WONEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!! Huren is duurder! 
Dit 2-kamer appartement ligt tegenover de bushalte, nabij winkels en uitvalswegen.

De indeling is als volgt:

Op de begane grond is de centrale entree met brievenbussen, toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling en het trappenhuis.

Indeling van je appartement, gelegen op de 1e verdieping:
Tochtportaal met meterkast en garderobenis. De lichte woonkamer met frans balkon en vrij uitzicht. 

De slaapkamer ligt aan de galerijkant. Centraal in het midden is een nieuw keukenblok gesitueerd. Via de woonruimte kom je in een klein halletje met wasmachineruimte en toegang tot de eenvoudige badkamer met toilet, douche en wastafel.

Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming. Je betaalt middels een voorschot op je stookkosten en het water. Deze bedragen € 80,-- per maand.
Er is in het appartement geen gasaansluiting aanwezig, je gaat dus elektrisch of keramisch koken.
De servicekosten bedragen € 118,17 per maand

Bouwjaar 1983 / inhoud ca.115 m3 / woonoppervlakte 44 m2.

Notaris
Woningcorporatie Portaal werkt met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.
 
Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Kenmerken