€ 1.350.000,- v.o.n.

Te koop: Sancta Maria, Uitzichtkavel Bouwnummer 811, 2204 Noordwijk

Onderdeel van nieuwbouwproject Sancta Maria, Kavels

Beschrijving

Lees meer
Langs de randen van Landgoed Sancta Maria liggen schitterende Uitzichtkavels. Het leven laat zich hier gemakkelijk uittekenen. Rust, rust, rust. Wie hier straks een villa bouwt, geniet van vergezichten over de bollenvelden, landerijen en de duinrand. Elk seizoen weer indrukwekkend mooi.

De Uitzichtkavels zijn 1.300 tot 5.000 m² groot. Wij laten u volledig vrij in het ontwerp, maar ter inspiratie… wat dacht u van gevelvullende raampartijen op alle verdiepingen? Een bad nemen terwijl u naar buiten kijkt, ’s ochtends de dauw op de weilanden weg zien trekken en ’s avonds vanaf de bank de zon onder zien gaan. Eén met de natuur en géén zorgen om eventuele inkijk.

De bebouwingsmogelijkheden zijn groot. Een eigen zwembad met een ‘poolhuis’, een apart vertrek voor de au-pair, een atelier waarin u uw creativiteit kunt uiten of een gastenverblijf. Of houd het zo natuurlijk mogelijk en laat de flora en fauna de sfeer van uw tuin en woonomgeving bepalen.

Kiest u voor de volledige de regie over uw ontwerp of laat u zich geheel ontzorgen? Hoe u het proces inricht, om te komen van uw droomwoning naar uw nieuwe thuis, bepaalt u zelf. De Ontwikkelingscombinatie Sancta Maria levert u de kavel om uw droomwoning op te bouwen. De uitwerking van uw woning heeft u in eigen hand. U kunt kiezen voor de volgende twee opties:

1. Kavel met eigen ontwerp
Een vrije kavel. Vrijheid is het sleutelwoord. In de unieke setting van dit landgoed krijgt u de ruimte voor het realiseren van uw woondroom. Als u kiest voor een ‘kavel met eigen ontwerp’ bent u vrij om zelf een architect en een aannemer te selecteren. Wie weet, heeft u al iemand op het oog. Als u liever gebruik maakt van onze contacten en expertise, kies dan voor een ‘kavel met ontwerp van architect’.

2. Kavel met ontwerp van architect
Zorgeloos uw vrije kavel laten bebouwen. Daar kiest u voor als u een kavel koopt ‘met architect’. De door ons geselecteerde architecten kunnen u volledig ontzorgen tijdens het ontwerp-, vergunnings- en bouwproces. Zij staan u graag bij als deskundige partner. Ter inspiratie vindt u op onze website referentiebeelden van eerder door deze partijen gerealiseerde woningen. Zit uw droomhuis hiertussen?

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25072/3182592
Prijs € 1.350.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 11 maart 2016
Laatste wijziging Woensdag 14 juni 2017
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.571 m²
Terug
Recent bekeken