Te koop: Onbekend

Plattegronden

Beschrijving

Lees meer
Bremlaan 14 en 16:

Te koop twee bouwkavels minimaal ieder vanaf 850m2 groot. Je eigen droomvilla realiseren…. deze unieke kans krijg je in het prachtige Oisterwijk. Vlakbij het Eikenven, Klompven en de Kivitslaan maakt de jaren vijftig villa aan de Bremlaan 16 plaats voor een nieuwe toekomst; wellicht die van jou.

Het perceel van 1.848m2 zal in overleg met de nieuwe eigenaren worden gesplitst in twee kavels. De maximale goothoogte van het nieuw te bouwen huis is vastgesteld op 6 meter en de maximale nokhoogte op 10 meter. Of je nu een gezinsvilla wilt bouwen of gelijkvloers wilt wonen…… ‘follow your dream’ vlakbij ’s Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven.

Als trotse eigenaar van één van de twee bouwkavels ben je verzekerd van een parkachtige en veilige woonomgeving: vlakbij het dorpscentrum, basis- en middelbaaronderwijs en het NS station. De Oisterwijkse bossen en vennen maar ook de voetbal-, tennis- en rugbyclub bevinden zich op loopafstand van de Bremlaan 16.

Beide kavels hebben een gunstige situering: de achtertuin op het zuidoosten en op gepaste afstand van de naastgelegen villa’s. De volwassen beplanting aan de rand van het huidige perceel zorgen voor optimale privacy. Wordt het hypermodern, landelijk, karakteristiek of minimalistisch? Heb je op Instagram of in de gerenommeerde woonbladen je droomvilla gevonden en ben je al geruime tijd op zoek naar een prachtige locatie om te wonen? Dan is dit hét moment!

Neem contact op met ons kantoor: graag bespreken wij met jou de mogelijkheden en wie weet leg jij de eerste steen...

De huidige eigenaar heeft sterk de voorkeur om het perceel als geheel te verkopen en de splitsing aan de nieuwe eigenaar(s) over te laten. Er zitten twee bouwtitels op het kavel. Het perceel kan naar wens gesplitst worden en er mogen twee nieuwe woningen gebouwd worden.

Voor alle informatie ga naar:http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0824.BPBremlaan16-VA01

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 19362/4403699
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 15 januari 2019
Laatste wijziging Woensdag 16 oktober 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 850 m²
Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan rustige weg
In bosrijke omgeving
Terug
Recent bekeken