Verkocht
€ 535.000,- v.o.n.

Verkocht: Bouwnummer 16, 2461 CK Ter Aar

Onderdeel van nieuwbouwproject De Drooghmakerij

Beschrijving

Lees meer
DE DROOGHMAKERIJ
Daar waar ruim 200 jaar het boerenbedrijf van de familie Droogh gevestigd was, verrijst binnenkort De Drooghmakerij. Een kleine wijk met 16 riante vrijstaande en geschakelde villa’s. De Drooghmakerij biedt alles wat onbekommerd buiten wonen in het Groene Hart zo bijzonder maakt. Fraaie woningen die met zorg zijn ontworpen en gebouwd, heel veel ruimte en de natuur overal om je heen.

CENTRAAL EN LANDELIJK
Langeraar is een centraal gelegen dorpskern in de gemeente Nieuwkoop en ligt fraai verscholen midden in het Groene Hart. Hier ademt het dagelijkse leven nog die onbezorgde rust uit lang vervlogen tijden. Toch ben je zo in de stad of verder weg. Vanuit Langeraar zit je binnen 5 minuten op de A4 richting Amsterdam en Den Haag. Binnen een kwartiertje ben je op Schiphol en Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn zijn vlakbij. Maar wil je graag genieten van het echte dorpse leven, water en natuur? Dan zijn in Langeraar alle voorzieningen aanwezig.

ENERGIEZUINIG EN TOEKOMSTBESTENDIG
De woningen in de Drooghmakerij zijn ontworpen met duurzame materialen en energiezuinige installaties. De (vloer)verwarming en koeling en warmwatervoorziening is "all electric" (zonder gas) en wordt verzorgd door een speciale warmtepomp. Tevens wordt er duurzame energie opgewekt door middel van minimaal 10 PV-panelen. Hiermee heeft de woning zeer lage energielasten en is de woning volledig toekomstbestendig met oog voor u en de omliggende natuur.

TYPE ANDRIES
De vrijstaande villa Andries is fraai gelegen in de westhoek van De Droogmakerij. De royale kavel van bijna 600 m2 grenst aan het water en vanuit de tuin rondom heb je een geweldig uitzicht over de landerijen. De houtaccenten in de gevel en de aangebouwde berging geven de woning een rustiek uiterlijk.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
- Royale woning met veel ruimte en slaapkamers
- Fraaie scandinavische architectuurstijl met rijke detaillering
- Compleet wonen met luxe keuken en fraai sanitair en tegelwerk
- Woning voorzien van vloerverwarming
- All electric woning met eigen energieopwekking
- Verwarming en koeling dmv aardwarmtepomp
- Standaard 19 PV panelen
- Woningen energieneutraal en toekomst klaar!
- Duurzame woningen door A++++ label
- Mooie ruime tuin op het zonnige zuidwesten
- Parkeren op eigen terrein
- Centraal in de Randstad

PLANNING
De verwachte oplevering van De Drooghmakerij is eind 2018/begin 2019.

VERKOOP HUIDIGE WONING?
Wellicht bent u reeds in het bezit van een koopwoning en verneemt u graag wat uw woning in de huidige markt opbrengt. Onze makelaars komen graag bij u langs om een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling af te geven en de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn of Nieuwkoop.

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie over project “De Drooghmakerij” kunt u ook terecht op de website www.drooghmakerij.nl
Tevens zit nieuwbouwproject De Drooghmakerij ook op Facebook. Like de pagina en wordt op de hoogte gehouden van het project.

CONTACT
Heeft u belangstelling in of vragen over “De Drooghmakerij” neemt u dan contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon of per mail en wij informeren u graag verder!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25050/3906089
Prijs € 535.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 20 december 2017
Laatste wijziging Maandag 24 september 2018
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 166 m²
Inhoud 642 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Terug
Recent bekeken