Verkocht onder voorbehoud: Bouwnummer 6, 2461 VV Ter Aar
Verkocht onder voorbehoud
€ 290.000,- v.o.n.

Verkocht onder voorbehoud: Bouwnummer 6, 2461 VV Ter Aar

Onderdeel van nieuwbouwproject Het Hollands Hof, bouwkavels en woningen

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
HET HOLLANDS HOF, EEN PROJECT MET ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN!

Bij de keuze van een woning draait het om gevoel. Een gevoel van thuiskomen, en weten: ‘hier wil ik wonen’. Dit gevoel roept wonen in Het Hollands Hof op. Hier, op één van de mooiste stukjes Nederland centraal gelegen in het Groene Hart, verrijst een bijzonder project en zien de eerste kopers hun droomwens al in vervulling gaan.

Het Hollands Hof biedt een ruim aanbod aan (vrije)kavels en vrijstaande woningen tegen aantrekkelijke prijzen. Inmiddels is 90% verkocht en is er al een deel van de wijk gerealiseerd of in aanbouw. De centrale ligging t.o.v. de 4 grote steden, de kwaliteit en de prachtige landelijke omgeving maken dit tot een bijzonder en prettig project om te wonen.

Het Hollands Hof heeft een landschappelijk karakter, zowel door de vrije ligging van de wijk ten opzichte van het dorp als door de inrichting van de buurt. In Het Hollands Hof, de naam zegt het eigenlijk al, herleeft de herinnering aan een karakteristiek Hollands hofje. Hollands gezellig en volgens de maatstaven en gemakken van nu. Het open karakter en de straat vormen een prachtige, rustige buitenruimte waar voldoende plek is voor spelende kinderen en gezelligheid.

ZELF UW EIGEN DROOMHUIS BOUWEN?
Het Hollands Hof biedt u de mogelijkheid om zelf uw eigen Droomhuis te ontwikkelen op een door u gekozen kavel. Zo kunt u zelf (uiteraard binnen het bestemmingsplan en richtlijnen) uw droomwoning realiseren.
In de brochure leest u wat daar allemaal bij komt kijken. Het aankoop-, ontwerp-, bouwproces kent een aantal vaste stappen, waarover wij u tijdens een gesprek met onze woonadviseurs graag meer vertellen.

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJ:
- Kavels gelegen in nieuwe wijk
- Ruim opgezette wijk
- Veel ontwerp vrijheid
- Gunstige zon ligging
- Centrale ligging t.o.v. grote steden
- Landelijke en rustige ligging
- Zeer ruime kavels vanaf 696 m² tot 1.508 m²
- Koopsommen van € 290.000,- tot € 370.000,-

INTERESSE?
Wilt u meer weten over Het Hollands Hof? Maak vrijblijvend een afspraak met onze woonadviseurs door te bellen met ons kantoor te Alphen aan den Rijn of door een email te sturen. Wij informeren u graag over het actuele aanbod en de vele mogelijkheden, dit kan op kantoor of op locatie.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25050/3698945
Prijs € 290.000,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 3 juli 2017
Laatste wijziging Maandag 25 juni 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 735 m²
Terug
Recent bekeken