Omschrijving

In de kern van het dorp Veeningen, energiezuinig, volledig voorzien van kunststof kozijnen en royaal nog nieuw te bouwen HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met oprit en houten tuinberging. 
De woning is onderdeel van een project waarbij rij-, 2-onder-1-kap- en hoekwoningen gebouwd zullen worden. De woning is zeer energiezuinig met triple glas, kunststof kozijnen, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie en zal standaard opgeleverd worden met sanitair (toilet en badkamer). Naar wens is de woning uit te breiden met onder andere een uitbouw, garage, bijkeuken of dakkapel.  

Indeling: 
Op de begane grond bevinden zich de entree, toilet, trapopgang naar de verdieping, L-vormige woonkamer met trapkast en (opstelplaats voor de) keuken, bijkeuken met wasmachine-aansluiting en achterom. 
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met douche, 2e toilet en wastafel gesitueerd. 
Op de tweede verdieping, welke bereikbaar is middels een vaste trapopgang, een royale zolder met dakraam en cv-opstelling. 

Kortom: een complete en betaalbare woning in de kern van het dorp!

Koopsom € 200.000,- v.o.n.
Projectnotaris: Stotijn Notariaat de Wijk.

Veeningen is een klein plattelandsdorp en officiële kern in de gemeente De Wolden, provincie Zuidwest Drenthe.Het is gelegen tussen Zuidwolde en De Wijk en aan de verbindingsweg die van Rogat naar de aansluiting op de A28 bij Zuidwolde loopt.
Veeningen heeft een eigen basisschool en peuterspeelzaal.
Voor winkels zijn inwoners aangewezen op Zuidwolde, De Wijk, Meppel of Hoogeveen. Door de centrale ligging van Veeningen zijn deze zeer goed bereikbaar.

Kenmerken