Verkocht onder voorbehoud
€ 895.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud: Spieringweg 1018, 2136 LL Zwaanshoek

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

Lees meer
Spieringweg 1018, 2136 LL Zwaanshoek

Bijzonder fraaie landelijk gelegen bouwkavel van maar liefst 4.120m² eigen grond met vrij uitzicht over het polderlandschap van de Haarlemmermeer. Deze riante kavel aan de Spieringweg is centraal gelegen tussen Hoofddorp, Zwaanshoek en Heemstede. Aan de achterzijde van het perceel ligt het prachtige natuur- en recreatiegebied van Boseilanden, een gebied met water, bos, riet, weilanden en royale villa's.

Op deze kavel mag een riante vrijstaande villa gebouwd worden van max. 4.000m³. Voor het bouwen van een woning is reeds een bouwvergunning afgegeven en de grond zal bouwrijp worden opgeleverd. Een geschiktheidsverklaring van de grond is eveneens aanwezig.

Architect Bert Verwey uit Haarlem heeft reeds een zeer exclusieve villa ontworpen, waarvoor een bouwvergunning is verleend. Deze villa heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 1.362m². Een tuinontwerp is eveneens reeds beschikbaar, maar kan vanzelfsprekend ook geheel naar eigen wens worden ingevuld.

De bouwkavel ligt bijzonder gunstig ten opzichte van winkelcentra van zowel Hoofddorp als Heemstede, maar ook alle voorzieningen op gebied van scholen, cultuur en gezondheidszorg zijn dichtbij. Daarnaast zijn uitvalswegen richting de A4, A9 en A10, naar onder meer Den Haag, Haarlem en Amsterdam in directe omgeving, terwijl de luchthaven Schiphol op slechts 10 autominuten rijden ligt.

Werkelijk een uniek perceel op een toplocatie in de Haarlemmermeer, met volop mogelijkheden voor het realiseren van een eigen droomvilla. Aanvaarding per direct.

Zie ook www.bouwkavelhaarlemmermeer.nl

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 25072/2936108
Vraagprijs € 895.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Woensdag 24 juni 2015
Laatste wijziging Dinsdag 26 juni 2018
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.120 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Buiten bebouwde kom
Terug
Recent bekeken